avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Activitate ANCA2002

Activitate ANCA2002

Răspuns la discuția Facultatea de Drept
scuzata-mi fie ignoranta dar nici nu am auzit de aceasta universitate.. dar am auzit de Facultatea de Drept din Cluj cea din cadrul Universitatii Babes Bolyai.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
eradicare
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
atipic
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
icosar
Răspuns la discuția Conditii impuse angajatului
Nu stiu ce banca face asemenea lucru.. oricum trebuie in acest caz verificat daca banca a primit documentul datat in aprilie si in luna noiembrie sau nu.. si eventual daca vreun angajat al bancii nu este in cardasie cu patronul....
Este oricum mi se pare foarte ciudata (sa nu spun suspecta) toata treaba de care povestiti...
este vorba de imopzite restante, nu cele datorate in anul 2012
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
talion
Răspuns la discuția Povestea mea...
Dumnezeu (si semenii) sa va ajute.
Este greu de imaginat speranta, disperarea, fericirea si deznadejdea si toata gama de sentimente care le-ati si le mai traiti.
Este nedrept sa ajungeti pana aici si din cauze materiale sa nu puteti merge la control. Apelati la mijloacele media, la ONG-uri, deschideti un cont la o banca pentru donatii si Doamne ajuta sa stangeti banii de care aveti atata nevoie.
farurile de ceata se aprind doar in momentul in care afara este ceata.. Multi abuzeaza de aceste faruri care sunt puternice si daca nu este ceata incomodeaza participantii la trafic.

" Art. 108. - (1) Săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lângă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
b) 3 puncte de penalizare pentru săvârşirea următoarelor fapte:
8. folosirea luminilor de ceaţă în alte condiţii decât pe timp de ceaţă;"

deci daca nu era ceata in acea noapte degeaba te judeci...

nu am inteles.. declaratia de inactivitate este depusa? in ce baza anaf nu apare TVA-ul??? Verificati daca firma s-a declarat platitoare de TVA sau nu...