avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate DanielaStanescu

Activitate DanielaStanescu

Răspuns la discuția anulare casatoriei.
suntem casatoriti de aproximpativ 24 de ani, in concluzie singura modalitate de a ne desparti este divortul, nu exista nicio alta cale . . . :(#-o
exista vreo modalitate legala prin care sa pot anula casatoria fara ca sa se ajunga la divort?
asta este o alta intrebare : este tata unic proprietar ?
terenul pe care a fost construita casa a fost cumpart de tata in *87 cand era burlac ulterior s-a casatorit cu mama si pe acel teren au incput constructia casaei dupa anii *90 cand erau deja casatoriti legal. In continuare in absolut toate actele casei si terenului respectiv apare doar numele tatalui, mama nu este specificata nicaieri , mama nu este trecuta nici macar ca locatar (ea avand buletinu si acum pe casa ei ¨de fata¨).
si nu stiu daca in conformitate cu noul cod civil mama este sau nu proprietar la acea casa, mentionez ca ei nu sunt si nici nu au fost vreodata separati, in cida faptului ca ea are trecut in buletin alta adresa ca fiind domiciliul stabil.

va multumesc anticipat pt raspuns!
tatal meu vrea sa-mi lase mie casa parinteasca printr-un contract de vanzare cumparare. Acest contract poate fi intocmit fara sa contina una din clauzele de intretinere pe viata sau drept de locuire in acel imobil ?

intrebarea in sine este daca pote fi intocmit un astfel de contract fara niciun fel de clauza?

Răspuns la discuția pasaport? sau doar C.I.?
puteti sta doar cu buletinul.in cazul in care vreti sa ramaneti pe o perioada mai mare de 3 luni trebuie sa mergeti la primarie cu C.I sa va faceti¨empadronamineto¨ asa se numeste actul cu care sunteti inregistrat ca si emigrant in Spania .
dupa ce obtineti aceasta hartiuta trebuie sa mergeti la politie sa va faceti rezidenta pe care o puteti obtine intre 1 si 8 luni, dar cu acea rezidenta nu obtineti mai nimic , deoarece pana la 1 ianuarie 2o13 nu va poate angaja nimeni cu forme legale!
am avut un contract la internet pe 1 an de zile . in urma unei discutii q un functionar al firmei d einternet am cazut de comun acord sa-l reziliem pe 25 decembrie 2010 , la numai numai aprox 7 luni de la semnarea contractului. dupa aceasta data mi-a veni in luna martie o factura cum ca trebuie sa achit o suma nesemnificativa de 60 de lei pe care nu am achitat-o din moment ce nu mai foloseam serviciile lor de cateva luni. Ca acum in luna mai sa-mi vin o factura de 10 ori mai mare decat cea din luna martie.
Ce mi se poate intampla daca nu platesc acesti bani?
Mentionez ca nu ma aflu in tara si nici nu doresc a ma intoarce curand