avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate dorel13

Activitate dorel13

Am inteles ca s-a dat o lege prin care urmasii celor stramutati din Bulgaria-Cadrilater in Romania dupa 1944, pot beneficia de o indemnizatie de urmas. Tatal meu, pe atunci copil, a venit din Bulgaria impreuna cu parintii si fratii lui. Cand s-a dat legea pentru cei stramutati sa primeasca aceasta indemnizatie, atat bunicii cat si tatal meu, erau decedat (inainte de anul 2000). Deci nu au dosare pentru aceasta indemnizatie la casa de pensii. Intrebarile mele sunt
1. eu, daca fac demersuri pentru a primi aceasta indemnizatie, dupa urma cui trebuie sa primesc? Dupa bunici sau dupa tata?
2, Unde trebuie sa fac cerere , aveti un model de cerere si o adresa?
3. pe cine trec in cerere,pe tata sau pe bunici?
4. daca mai aveti ceva informatii care ma pot ajuta, va rog sa dati detalii.
Multumesc mult!
Răspuns la discuția munca fara contract
Deci, sa inteleg ca eu pot face o plangere ,litigiu de munca, sa spun ca demisia si decizia au semnaturi false, ca aceste documente si-au produs efectul, ca mi s-a desfacut contractul de munca prin fals, si, cand ne cheama la judecata eu sa-mi sustin parerea, sa indic administratorul firmei(chiar daca l-am indicat in plangere) si asa se face expertiza grafologica? Multumesc!
Răspuns la discuția munca fara contract
Multumesc! Deci, daca depun plangerea ca litigiu de munca, este ok? Se face expertiza grafologica, se anuleaza toate documentele false revenindu-se la situatia precedenta, se anuleaza toate actele si pot sa-mi iau salariile? Sau trebuie sa depun 2 plangeri-una pe litigiu si una pe penal?
pot avea 2(doua) contracte de munca la aceeasi societate cu functii diferite? Este adevarat ca nu preia ReviSal-ul CNP-ul pentru amandoua contractele?? Imi puteti da articolul si legea?
Răspuns la discuția Demisie scrisa de altcineva
La data de 30.08. 2017
Răspuns la discuția Demisie scrisa de altcineva
Da, exista o demisie de care nu am stiut si pe care am primit-o cand am cerut acte de la dosarul personal al salariatului, dar si aceasta decizie este in neregula deoarece acolo unde scrie ca am primit un exemplar si semnez, nu sunt autentice. Scrisul si semnatura mea sunt copiate de undeva. Mentionez ca multe documente pe care le-am primit de la dosarul personal au scrisul meu si semnatura, dar nu sunt autentice. multe dintre ele seamana ca doua picaturi de apa, literele sunt identice, se vede cu ochiul liber ca sunt aceleasi, deci copiate de undeva. Din punctul meu de vedere, de exemplu, nu se poate ca doua documente emise la interval de doi ani sa aiba acelasi scris, literele sa aiba aceiasi marime, aceiasi inclinatie, aceiasi forma, aceiasi distanta intre ele, aceleasi linii
In urma unei demisii de care nu am stiut, scrisa de altcineva si pe care este o semnatura a mea, dar nu autentica mi s-a desfacut contractul de munca. Eu am lucrat in continuare, chiar am semnat multe documente . Ce fac? Anunt ITM-ul? ITM-ul va cere o expertiza grafologica?
Răspuns la discuția munca fara contract
Daca fac o sesizare catre ITM explicand toate neregulile, expertiza grafologica o cere ITM-ul sau trebuie sa deschid eu si actiune in instanta ?
Răspuns la discuția munca fara contract
cerand actele de la dosarul personal, a primit si o demisie pe care nu a semnat o el, este o semnatura pe care nu o recunoaste, deci el stia ca este angajat.
Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an si ceva , timp in care a semnat documente. Dandu-si demisia, cerand documente de la dosarul personal, afla de faptul ca a avut un contract desfacut, ca i s-a facut altul.....o nebunie,.......dar mai mult , ca a semnat acte in timpul cand nu a avut contract. ce trebuie facut?