Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Angajați-vă avocat. Puteți pierde din cauza unui mărunt detaliu de procedură sau de fond și niște sfaturi generale primite aici nu sunt suficiente.
Am avut si noi la bloc,la un apartament, un consum de 450 mc intr-o luna.Dna in cauza,stia ca are bateria defecta la baie,a lasat apa sa curga pe motiv ca nu are bani sa schimbe bateria.....nu am inteles de ce nu a oprit apa de la robinetul de langa apometru!!
Deci se poate consuma....
lindstrom a scris:
ca te-ai prezentat cu un alt nume (...) din care reiese un abuz de incredere, ai puso!...pe romaneste!
Waaw...abuz de încredere?! :)))
Hai că parcă văd că ajungeți la ...profanare de morminte.
La cum luați la rand toate articolele din Codul Penal.
:)))
Daca apare cu liniuta la tata nu are ce sa faca deocamdata si nici in viitor...cred eu...
Daca stiti cum sa va aparati el va renunta sa mai emita pretentii ca este tata deoarece costurile pot fi mai mari decat sa vrea sau sa isi permita...
Dupa parerea mea toata chestiunea se poate rezolva daca el va ajunge la concluzia ca va avea bani de dat...si nu e greu de realizat asa ceva...