avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin A. Z. Ciurel

Activitate Constantin A. Z. Ciurel

Pentru a inmatricula masina in Romania trebuie să detineti (asa cum văd că stiti) toate actele masinii si un document de vânzare cumparare cu PROPRIETARUL masinii (dacă este în limba bulgară trebuie sa-l traduceti cu apostila.).
Avocatul poate reprezenta DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC un sportiv. Pentru a impresaria un sportiv este nevoie de o autorizare în domeniu.
Răspuns la discuția Autorizatie gard viu
Plantează-l !
Răspuns la discuția Deschidere proces custodie unica
Este de preferat să consultati un avocat. In situatia Dvs. puteti gasi unul care să vă reprezinte pro bono (fără plată) sau puteti cere ajutor public judiciar.
Răspuns la discuția Factura persoana fizica
Dacă faceti dovada că v-ati stabilit adresa de corespondentă la acea adresa vi se poate emite factura pentru Dvs. cu acea adresa.
Care este motivul pentru care doriti acest lucru ?
Dacă în momentul în care ati avut o relatie cu ea stiati ca fata are 15 an, veti fi condamnat penal.
Dacă nu se depune plangere, deci dacă puteti negocia cu unchiul si bunica fetei, astfel ca acestia să nu depună plângere, nu veti fi inchis.
Prin aceasta sentintă vi s-a suspendat executarea pedepsei. Dacă timp de 2 ani si 8 luni nu mai săvârsiti nicio faptă penală si nu vi se revocă suspendarea, ai scăpat de pedeapsa cu inchisoarea.
1. Am să reformulez raspunsul colegei Gi-jane2 : Părintele nu poate renunta la un drept al copilului minor.
2. Nu reprezinta pensie alimentara o suma de bani declarata printr-o declaratie notariala, decât în cazul în care Dvs. sunteti de acord cu cuantumul sumei respective.
Voi încerca să reformulez problema Dvs.:
1. La casatoria părintilor Dvs. (care a avut loc in anul 1953) mama a venit cu 3 ha. de teren care au fost insa prinse intr-un Registru agricol pe numele bunicului Dvs. patern, impreuna cu cele 5 hectare pe care le detinea deja bunicul Dvs. patern.
2. In prezent cand parintii Dvs. sunt decedati, un frate (sau o soră) de a tatalui Dvs. pretinde să împării cu el(ea) toate cele 8 hectare, dei cele aduse de mama în averea comună v-ar reveni doar Dvs.
In aceasta situatie vă pun următoarele întrebări:
1. Conform cărărui act s-a transcris în anul 1953 în Registrul agricol, suprafata de 3 ha. pe numele bunicului Dvs. patern ?
2. Care este in opinia Dvs. valoarea celor 1,5 ha pe care le-ati dobandi in plus ?
3. Ar merita stricarea relatii cu rudele Dvs. si cheltuiala ce urmează a fi făcută (deloc neglijabila) in cazul in care va decideti sa va judecati ?
Mai intai trebuie sa precizati ce calitate aveti Dvs. si ce calitate are celalalt mostenitor fata de parintii Dvs.