avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate n_roxxanne

Activitate n_roxxanne

Societate fara scop patrimonial care primeste cofinantare de la bugetul de stat poate vinde mijloace fixe amortizate integral? Banii incasati se vireaza la bugetul de stat?
CUM SE SCOT DIN EVIDENTA AERE CONDITIONATE AMORTIZATE INTEGRAL, DACA SE MUTA SEDIUL SI LE LASAM/DONAM IN VECHIUL SEDIU? CE DOCUMENTE TREBUIESC INTOCMITE?
Daca am o persoana in întretinere si se suspenda contractul de munca, eu intrand in ingrijire copil, persoana luata in intretinere mai beneficiaza de asigurare medicala pe parcursul celor 2 ani de ingrijire copil?
Discuție REVISAL
La incetarea activitatii intr-o institutie in afara de adeverinta cu perioada in care ai lucrat in aceea institutie, este necesar si un extras din ultimul REVISAL ca si documente pentru pensionare sau este suficienta adeverinta?
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
Multumesc frumos pentru raspuns.Poate dura cca 2 luni de la somatie? somatia trebuie sa fie scrisa cu confirmare de primire ?
Daca am restanta 3 luni la plata ratelor catre banca pentru un credit ipotecar, ma pot executa silit fara preaviz/hotarare de executare? Cat poate dura pentru ca trebuie sa incasez o suma si pot achita intre timp.Multumesc.
Discuție Scutire TVA
Pentru o prestare de serviciu(vopsit de exemplu) catre o firma din afara UE, facturarea se face fara TVA?
Răspuns la discuția Parcare resedinta
Pe site-ul adp2 am gasit contractul de inchiriere pentru spatiu parcare unde la Obligatiile locatorului la pct.c scrie " sa faca dovada, prin prezentarea in original a Cartii de Identitate a vehiculului sau a Certificatului de Inmatriculare, a dreptului de proprietate a unui autoturism functional" Prin urmare, cine verifica daca pe loc este sau nu parcat un auto functional??? Multumesc.
Răspuns la discuția Parcare resedinta
da, ITP, multumesc frumos pentru corectura!
Răspuns la discuția Parcare resedinta
Daca masina este o vechitura cu rotile pe geanta (desumflate) poate sa ocupe locul de parcare?? Cei de la ADP solicita viza ITM? Cum se procedeaza? Multumesc frumos!