avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate mariana47carmen

Activitate mariana47carmen

Ma refer la CAS la asigurarea de sanatate.
As dori sa-mi spuneti daca prin OG 4/2015 categoriile de persoane care sunt scutite de plata contributiei CAS ,vor primi si sumele retinute din 2012 pina azi si cind se va aplica aceasta ordonanta.
In anul 2008 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin si am fost operata.In urma interventiei chirurgicale au fost descoperite doua tumori maligne,una de col si alta de corp uterin.Dupa 6 ani am facut metastaza si mi s-a descoperit un nodul la plaminul sting fiind operata din nou pe 15 Mai 2014 urmata apoi de chimioterapie.Intrebarea este in ce grad de handicap ma incadrez conform legii.
Răspuns la discuția Credit la banca


Am fost si la banci sa discut despre o reesalonare a ratelor dar am primit raspuns negativ motivind ca ei nu fac asa ceva.

Discuție Credit la banca
Anul trecut am contractat doua credite bancare pentru o perioada de 5 ani, unul pentru mine pentru a-mi face o operatie si unul pentru fiica mea ca sa o ajut urmind ca la cel de-al doilea sa plateasca ea ratele, dar intre timp situatia ei finanaciara s-a schimbat drastic si nu mai poate plati rata si atunci a picat si aceasta tot pe umerii mei. Mentionez ca mai aveam si un alt credit la un CAR contractat acum 2 ani si nu mai pot face fata sub nici o forma deoarece nu i-mi mai ramin deloc bani sa traiesc si as dori sa-mi spuneti daca exista vreo mrtoda de a-mi micsora ratele pt nu doresc sa ramin restanta, pina acum am platit la zi dar acum chiar nu mai pot pt. ma ajung celelalte facturi din urma si vine si iarna cu facturi mai mari.
As dori sa-mi spuneti daca exista o lege a falimentului persoanelor fizice care nu mai fac fata datoriilor si daca da cum se aplica sau unde trebuie sa ma adresez.
Discuție pensie
As dori sa-mi spuneti cind pot sa ma pensionez anticipat daca sunt nascuta in 23/07/1959 si in ce conditii.
As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru un caz de malpraxis.
Din februarie 2004 pina in august 2012 am fost pensionata pe caz de boala,as dori sa-mi spuneti cit din anii acestia se adauga la vechimea mea.


Sunt nascuta in februarie 1960 si am 25 ani vechime, as dori sa-mi spuneti in ce conditii si cind pot beneficia de pensie anticipata
.