avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate micutzza10

Activitate micutzza10

buna ziua! o pensionara la limita de varsta poate cotinua sa fie angajata la stat in baza cererii pentru continuarea activității până la vârsta de 65 de ani?
Am inteles, Va multumesc mult!
M-ar interesa care este continuarea la aceasta solutie. Va multumesc!
Buna ziua! Ce inseamna solutia data de ICCJ: "Declină competenţa de soluţionare a recursului declarat de reclamanta în favoarea Curţii de Apel Bucureşti. Fără cale de atac." Multumesc!
Buna ziua! Am fost chemata in judecata de firma de distributie a energiei termice,(pt. suma de 3000 lei, energie termica de care nu am beneiciat), le-a fost respinsa cererea formulata de acestia, urmand sa ma prezint la apel in septembrie. Astazi am primit o noua cerere in judecata, de la aceeasi firma pentru plata unei facturi de 30 lei si penalitati insumand 190 lei. Daca platesc aceasta factura, pentru ca nu as mai vrea sa umblu atat pentru aceasta suma poate avea repercusiuni asupra apelului ce va avea loc in septembrie?
Angajatul mi-a transmis ca retinerile salariale se faceau catre un executor judecatoresc. Noua firma la care este angajat trebuie sa astepte o adresa din partea acestuia, sau ii retine pe baza celei de la vechea firma?
Buna ziua! Ce atributii ii revine unei societati in cazul in care unui angajat care are popriri pe salariu i se inceteaza contractul de munca? Trebuia anuntata noua firma in care se angajeaza despre acest aspect? Multumesc frumos!
Discuție Statut SRL
Buna ziua! Statul il poate realiza administratorul firmei, sau se face la Registrul Comertului? Multumesc!
Buna ziua! Se poate reprezenta un parat in instanta de catre altcineva pe baza unei imputerniciri? Multumesc!
Buna ziua! M-ar interesa daca este legal sa poti interzice accesul unor persoane intr-un bar?