avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate razvan0101

Activitate razvan0101

Răspuns la discuția dosar spre executor judecatoresc
Am mai auzit ca prima data se da debitul spre o firma de recuperari creante apoi spre executor?sau si/si ? depinde de politica bancii?
Buna ziua! Am un contract de credit cu ipoteca la o banca.Am un nr de 3-4 rate restante , la data de azi :12.11.2012 , am un nr. total de 92 zile intarziere,as vrea sa stiu la ce nr. de zile intarziere dosarul de la banca este trimis spre executor judecatoresc???depinde de politica fiecarei banci? sau este un standard?
Va multumesc!
Prima intrebare ar fi : care este salariul minim de incadrare pt cei cu studii superioare mai exact pt o persoana care se angajeaza pe functia de CONSILIER/EXPERT/INSPECTOR/REFERENT/ECONOMIST ÎN COMERŢ ªI MARKETING????
A doua intrebare ar fi : daca am angajati cu studii superioare si au salariul brut de 1361 Ron , de la 01.01.2012 ar trebui sa le maresc salariile la 1400 conform Hotararii de guvern 1225/2011, si marirea ar trebui sa fie facuta printr-o decizie? daca da ce fel de decizie? este un model anume?
Răspuns la discuția recuperare masina leasing
puteti sa-mi dati mai multe detalii?
Buna ziua! Am o masina luata in leasing! Am dat-o la cineva si a preluat leasingul,nu am anuntat firma de leasing dar am facut un antecontract la notariat in care se obliga sa-mi trimita contravaloarea facturilor lunare si eu urmand sa fac plata cu OP.
Problema este ca persoana care a preluat leasingul nu mi-a trimis contravaloarea ratelor pe 4 luni , cum pot sa-mi recuperez masina? persoana nu este din acelasi oras cu mine este din ( Sibiu) .
Răspuns la discuția Permis suspendat 90 de zile
va multumesc pt raspunsuri!
In data de 06.12.2011 mi-a fost suspendat permisul pe 90 zile, circulam cu un auto cu nr. rosii provizorii dar erau expirate de cateva zile, agentu care mi-a intocmit procesul verbal mi-a zis ca dosarul este la parchet,adica dosar penal si fapta constituie infractiune,as vrea sa stiu la ce sa ma astept? cineva mi-a zis ca trebuie sa astept ca procurorul sa solutioneze cazul meu si asta poate sa fie amenda contraventionala sau mai rau inchisoare? LA CE SA MA ASTEPT ? va rog ajutati-ma ca sunt F.SPERIAT,! Va multumesc! In procesul verbal scrie ceva de art.85. alin1
Răspuns la discuția DECLARATIE 112 ONG
Va multumessc, dar totusi am primit o notificare privind nedepunerea in termen a declaratiilor de impozite,taxe si contributii, pentru perioada 10/2011 zice ca aveam obligatia depunerii pana la data de 25.11.2011 a urmatoarelor decl. fiscale,intrebarea mea este : trebuia sa depun cumva un act din care sa rezulte ca optez pt a depune trimestrial?
Răspuns la discuția Dosar executare silita banca
multumesc! deci nu au nici un drept! ma gandeam ca ei ma ameninta doar ca sa-l faca pe fratele sa plateasca ratele ca sa nu dea drumul si la dosarul meu!