avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate jacquelline

Activitate jacquelline

Daca doresc sa renunt la o proba admisa de instanta mai trebuie sa trimit vreun document in termenul precizat sau intervine sanctiunea decaderii din proba? Este necesar sa justific cererea de renuntare la administrarea probei?
Care este diferenta intre a trimite eu precizare ca doresc sa renunt la administrarea probei si a nu trimite nicio precizare in acest sens?
Incuviintare proba audio
Daca instanta mi-a respins administrarea unei probe audio, mai am posibilitatea de a solicita reanalizarea deciziei? Cum se procedeaza?
De la teorie la fapte e cale lunga. Am trecut exact prin aceeași situație, m-am dus sa discut cu șeful instituției și pentru ca mi-am permis sa reclam 2 șefi mi s-au inventat niște mizerii am fost sancționată disciplinar prin diminuarea salariului cu 20% timp de 2 luni și am fost ulterior și mutata disciplinar sub masca unui transfer în interes de serviciu. Acum ma judec de un an în zadar cu instituția și deși am depus înregistrări pentru a dovedi abuzurile nu mai am nicio speranta. Am cheltuit bani timp și mi-am distrus sănătatea degeaba
Executare silita instituție publica
As dori sa știu dacă o instituție publica poate fi executata silit în cazul în care nu respecta o hotărâre judecatoreasca definitiva și în ce conditi
În cazul în care instituția din care am plecat refuza sa acorde voucherele unde pot reclama
Acordare voucher de vacanță
Am lucrat la o instituție de stat de unde ulterior am fost transferată în interes de serviciu. Care instituție ar trebui sa-mi acorde voucherele de vacanța (instituția de la care am fos transferata sau cea la care lucrez in prezent)?
Contestare decizie angajator
Pot sa contest o decizie a unui angajator (de exemplu decizie de sanctiune) dacă eu nu mai lucrez la acea instituție (bineînțeles cu respectarea termenelor legale)?
Excepție lipsă capacitate de folosință parat
Intr-un proces cu o instituție publica instanta a dat la ultimul termen ca soluție ca părțile sa precizeze un punct de vedere cu privire la excepția lipsei capacitatii de folosință a paratei. Eu, ca și reclamant am vreo obligație de a formula vreun punct de vedere și dacă da, la ce se refera? Îmi puteți da și o baza legala?
Proces civil și s-a solicitat admiterea probelor audio
Inregistrare audio depusa în instanta
Am depus în instanta niște Înregistrări audio. Este suficient ca au fost depuse sub aceasta forma sau trebuiau depuse și sub forma scrisa