avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate ale2012

Activitate ale2012

Bună dimineața. In data de 4 luna aceasta am facut o refinantare de la o banca la alta banca. Banca care am refinantato cu totul ca au avut opeurile si bani in cont nu ai facut inchiderea de credit, la opeuri a avut termen pana in 18 noi in data de 19 am sunat la bucutesti de 2 ori si abia atunci sa rezolvat ceva cu chiu cu vai. Acuma eu stiu ca cand inchizi un credit trebuie sa iti dea inchiderea pe loc de la banca nu? La noi durează pana in 5 zile de ce? Plus ca pe lângă refinanțare noi am mai avut un card de cumpărături care acela a fost inchis dat in biroul de credit aparea activ si trebuia refinantat si acela si sa acepte opu la ei dar ei au trimis bani inapoi si inca nu au ajuns de miercuri. Ce pot face in privinta asta? Este ceva lege de care ma pot lega sa ii dau in judecata? Mulțumesc!
Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca am făcut refinanțare de la unicredit la brd din data de 5 luna asta si ei inca nu au aprobat ope-urile si azi ma sunat sa depun bani de rata in cont ce pot sa fac pe mai departe? Tot sun in fiecare zi ma duc la banca da degeaba. La ei opeurile se procedează la maxim 10 zile nu 5 ca la altele. Un sfat! Mulțumesc! Ordinele de plata se pota face in cel mult 30 de zile? Pot sa face ceva in privinta asta?
Da am semnat contractul la cealalta banca din data de 04.11.2025 si cei de la Brd nu vor sa faca opeurile pentru a stinge creditul

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

In momentul in care aveti aprobata cererea de refinantare si ati semnat contractul, se face stingerea creantei vechi si intra in vigoare noul contract. Nu stiu cu ce va ademenesc dar refinantarea intre banci nu dureaza saptamani (si daca este vorba de contract de ipoteca, garantie imobiliara).
Ati semnat contractul de refinantare? Daca da este valabil si BRD-ul trebuie sa vireze banii, sa stinga datoria.

Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca am făcut refinanțare de la unicredit la brd din data de 5 luna asta si ei inca nu au aprobat ope-urile si azi ma sunat sa depun bani de rata in cont ce pot sa fac pe mai departe? Tot sun in fiecare zi ma duc la banca da degeaba. La ei opeurile se procedează la maxim 10 zile nu 5 ca la altele. Un sfat! Mulțumesc!
Deci daca imi iau o zi in 20 de ex luna aceasta neplatita si in decembrie ma duc pe medical e platita? Nu se întrerupe contractul de munca?

Cornel Vasile a scris:

Sau puteti propune angajatorului sa va acorde o zi libera platita cu recuperarea acesteia ..

Buna dimineata. Daca lucrez la actualul loc de munca de 8 ani si nu mai am concediu de odihna si imi trebuie o zi de concediu. Daca imi iau acuma o zi de concediu fara salar dupa aceea mi se mai plateste concediu medical daca o sa am întrerupere o zi?
Dacă am contract de munca nedeterminat cu 8 ore eu mai pot sa imi iau un job cu 4 ore cu contract?
Discuție Credit
Buna ziua.am auzit ca sa scos roborul de la banci eu daca ma duc si iau un credit sau imi fac o refinantare si am credit cu rata fixa ma afecteaza cu ceva?s-ar putea sa plătesc mai mult rata pentru suma respectiva? Am rata fixa nu pentru apartament este de nevoi personale
Discuție pensie
buna ziua.bunicul a decedat si eu as dori sa o trec pe bunica sa ia pensie mai mare pentru ca bunicul avea pensie de 1800 ron pe care bunica are 840?ce acte si ce trebuie sa fac sa ia pensie mai mare (pensie de urmas sau cum se numeste?) cat la suta ii se da daca trece pe pensia lui?
Discuție banca
buna ziua eu sunt in biroul de credit din 2010.acuma anul acesta daca achit creditul respectiv in ce perioada ma scoate din biroul de credit?:sorry: