avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate luiza_t

Activitate luiza_t

Buna ziua,
SRL are de recuperat o creanta de la un alt SRL mai mare de 90 de zile. As vrea sa stiu care este procedeul de recuperare.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Dreptul asociatilor
Multumesc
Asociatii minoritari (1 si respectiv 4 parti sociale) au dreptul sa verifice oricand situatiile financiare ale societatii la care detin parti sociale ?.
Va rog legea care prevede acest lucru.

Va multumesc

Va rog sa ma ajutati in legatura cu acordarea de beneficii sub forma participarii salariatilor la profitul societatilor comerciale la care sunt angajati.
Va rog sa ma lamuriti cum pot fi calculate aceste beneficii proportional cu functia pe care o detine fiecare salariat.
Va multumesc
Răspuns la discuția repartizarea profitului urgent
Va multumesc
In protocolul invheiat de Adunarea generala a asociatilor este prevazut faptul ca repartizarea profitului se lasa pe seama administratorului , este corect acest lucru? Trebuie mentionat caile de repartizare anume pe :rezerve __ , acoperirea pierderii _ etc.
Va rog daca ma puteti ajuta cu legea in baza careia se repartizeaza profitul.
Va multumesc
Răspuns la discuția dreptul asociatilor, urgent
va multumesc din suflet pentru raspuns
Asociatii au dreptul indiferent de numarul de parti sociale detinute sa obtina oricand informatii cu privire la situatiile financiare ale societatii ?.
Va rog legea care prevede acest lucru.

Va multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in legaura cu dreptul asociatilor de a se informa asupra situatiilor financiare anuale, exista o alta lege in afara de Legea 82/1991 art.35 prin care asociatii au dreptul indiferent de numarul de parti sociale detinute sa obtina oricand informatii cu privire la situatiile financiare ale societatii.
M-ar intersa daca actionarii minoritari pot obtine informatii financiare fara cunostinta asociatilor majoritari sau fara acordul acestora, fara a fi nevoie de AGA.
Va multumesc