avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate ionny-ionela

Activitate ionny-ionela

Bună seara in luna iunie am vândut mașină imatriculata in Ro in Italia fiindca acolo lucrez unui persoane tot roman nu am facut actele urmând să venim în românia si sa facem actele eu i-am dat toatele actele k el sa poata veni cu ia in romania intre mine si el nu am facut decat o hartie la mâna cu semnăturile noastre copie după buletine eu am facut si copie la talon si la cartea masini ,acum l-am contactat si mia spus k el a vândut mașină la altul si refuza sa faca acte de vanzare ce pot face eu in aceasta situatie sa o scot de la impozite si sa o radiez?
Discuție Permis
Bună ziua. Pe data de 8.04 2019 am dat traseul am fost declarat admis nu am fost sa iau dova .Mi sa spus k in 5 zile lucrătoare voi primi permisul pri posta doar k a trecut 15zile lucrătoare si permisul nu l-am primit .Ce fac in cazul asta sa mai astept sau sa ma duc la ce de la permise?
Discuție Radiere masina
Buna ziua.Sotul meu a plecat in italia cu masina înmatriculata in romania .În italia a avut loc un accident (tamponare) pt a o repara -o il costă foarte mult cei de la service iau propus dak doreste sa o vândă pt piese.Intrebarea este cum va radia masina in romania ce acte ii trebuie?
Discuție Permis
Dupa ce am dat proba teoretica sala si am admis mi sa scris in dosar doar punctele si admis nu mi sa dat nimic la mana sa ma prezint la traseu.Intrebarea este imi trebuie sa ma duc sa mi se dea ceva la mana precizez k data programari am selectato eu de pe monitor
Discuție vanzare auto
In urma cu un an am vandut o masina am scoso de la financiar am facut acte de vanzare, persoana care a cumparat-o nu a inscris-o pe numele lui acum eu am primit o amenda de rovinieta .Am cautat persoana caruia iam vandut-o doar k el a da-to la altcineva (vAandut-o).Ce pot face in cazul asta sa nu mai apar la politie ca proprietar?.El inca circula cu talonul pe numele meu .Ce se intampla dak el va face accident?
eu detin o garsoniera iar soacra un apartament ,apartamentul e girat la banca creditul facut pe numele sotului ,doresc sa stiu daca pot ceda garsoniera ei iar ea apartamentul pe numele sotului dak e girat sau trebuie da se ridice girarea?
Discuție demisie
lucrez la o societate comerciala post vanzatoare doresc sa stiu daca pot da demisia fara sa intru in preaviz?
motivul este ne platirea zilelor de sambata si duminica ,neplatirea concediului de odihna ne darea zilelor de odihna si nu am zile libere pe luna decat 2
Sunt nascut in anul1955 am 29 de animunca trecuti pe cartea de munca 5 nu sunt trecuti vreau sa stiu pot iesi la pensie anticipata la implinirea a 60 de ani
Discuție Somaj
lucrez intr-o unitate comerciala de 3 ani si m-am hotarat sa ma retrag pot benificia de somaj
doresc sa stiu daca ma aflu in concediu de cresterea copilului si am optat pt 2 ani pot sa ma intorc la munca inainte sa implineasca 2 ani si daca primesc stimulentul. daca da ce acte imi trebuie .