Ma intereseaza sa vand o masina din Romania care este inregistrata pe firma mea , la alta firma din Germania .
Care sunt etapele si ce acte imi sunt necesare pentru a perfecta aceasta vanzare .
Ma intereseaza , daca am o masina pe firma din Romania platitoare de tva si doresc sa fac un buy - back in Germania avand acordul firmei din Germania de la care voi cumpara alta masina , care sunt etapele de parcurs legale pentru a face acest lucru .
As dori sa stiu daca am o masina inmatriculata in Romania pe firma , as putea sa fac un buy back in Germania .Daca da , as dori sa stiu care sunt etapele de parcurs .
Practic doresc sa vand masina in Germania (BUY BACK ) , ca avans si sa pun diferenta pt. a achizitiona o masina noua din Germania .
1.Ma intereseaza daca doresc sa achizitionez o masina din Germania noua cu tva deductibil, pe firma din Romania se plateste TVA in tara s-au nu ?
2.Ma intereseaza daca masina a fost cumparata din Germania in anul 2007 , unde nu am platit tva si nici nu l-am dedus in tara , va rog sa-mi spuneti care este modalitatea de a vinde masina catre o persoana particulara s-au catre o firma din Romania ( ma refer la vanzarea masinii cu tva s-au fara , mentionez ca firma mea este platitoare de tva )