Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Klementina

Activitate Klementina

O persoana juridica vinde un imobil altei persoane juridice, intocmeste o factura, se incheie contractul de vanzare-cumparare, plata se va face la un termen stabilit de parti, eventual cu o fila de CEC se garanteaza plata. Intrebarea e: se poate face transcrierea imobilului pe firma cumparatoare inainte de achitarea integrala?
In cazul in care o firma nu-si poate achita datoriile, creditorul/statul poate decurge la alte surse de recuperare din afara firmei ? ma gandesc la proprietatile asociatului sau al familiei ?
Poate cumpara o persoana juridica un imobil de la o alta persoana juridica cu plata numerar ?
Discuție Credit IMM
Va rog frumos sa-mi spuneti, o societate care a avut activitatea suspendata pana in martie 2012, poate obtine un credit pentru a porni o afacere ?
Răspuns la discuția garantii bancare
Ce consecinte am de suportat daca totusi il vand ?
Va rog frumos sa-mi spuneti, am un camion cumparat cu credit bancar si sunt in incapacitate de plata, ce se poate intampla ? pot sa vand camionul si sa rerstitui suma ramasa, vreau sa mentionez ca exista un pv. de sechestru de la finante pe acest camion.