avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită garantii bancare
Discuție deschisă în Executare silită

garantii bancare

Va rog frumos sa-mi spuneti, am un camion cumparat cu credit bancar si sunt in incapacitate de plata, ce se poate intampla ? pot sa vand camionul si sa rerstitui suma ramasa, vreau sa mentionez ca exista un pv. de sechestru de la finante pe acest camion.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:38, 20 Iunie 2012
Din pacate nu puteti sa vindeti un bun care se afla sub sechestru asigurator ...
Ce consecinte am de suportat daca totusi il vand ?
Nici macar sa nu va ganditi la asa ceva - art. 244 Cod penal, sustragere de sub sechestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla? Ionutcristy Ionutcristy Buna,am un bun mobil pe societate sub sechestru la finante care nu s a reusit vinde,intrebarea mea este ce se poate intampla daca voi vinde eu acest bun mobil ... (vezi toată discuția)
Executare silitadaca am un credit de nevoi personale fara vyfor79 vyfor79 daca am un credit de nevoi personale fara garantii luat doar de mine fara a avea sotia coplatitor si nu mai pot achita ratele in cazul in care se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Se poate dezmembra un imobil din moment ce este pus sechestru asigurator asupra lui? DragosPaun DragosPaun Buna ziua. Am urmatoarea problema : Daca am hotarare judecatoreasca prin care am pus sechestrul asigurator pe un imobil, proprietarului acelui imobil cu care ... (vezi toată discuția)