Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca un contract de comodat ca sa fie valabil/legal/luat de bun trebuie neaparat sa fie legalizat la notar.Mentionez ca acest contract va fi incheiat intre mine si fiul meu in vederea infiintarii de catre el a unui P.F.A Va multumesc, si va doresc tuturor o zi buna!
Buna ziua. As dori sa realizez cateva fotografii in interiorul unei arene de fotbal care apartine primariei. Cunostintele mele legale imi spun ca domeniul acesta este un spatiu public si include terenul de joc. Deci as putea sa fac fotografii atata timp cat nu se desfasoara activitati sportive care sa intre sub incidenta drepturilor de televiziune sau ale altor drepturi. Mentionez ca fotografiile nu vor fi folosite in scop comercial si ca nu vor fi facute in timpul vreunei activitati sportive. In acest caz va rog sa imi precizati legea care imi permite acest lucru precum si eventualele moduri in care ar trebui sa fiu avertizat ca fotografiatul din anumite sau in anumite zone este interzis.
De asemenea la intrarea in acelasi stadion este afisata o hartie fara stampila si semnatura prin care vizitatorii sunt informati ca "accesul pe pista de atletism este interzis". Se poate considera aceasta hartie nula?
Buna ziua.
punctul 1. - 5 mostenitori, unul vrea sa vanda partea lui, unul vrea sa cumpere. se poate face act de vanzare cumparare fara iesire din indiviziune?
punctul 2. - tata decedat recent, mama divortata de tata din 1984. Mama vine la succesiune? (sustine ca are o hotarare de partaj din care nu a primit nimic)
Va multumesc anticipat pentru raspuns, dar va multumesc inca o data si pentru celelate raspunsuri pe care le-am primit de la dumneavoastra.
Tata decedat pe 6 aprilie. este adevarat ca daca se dezbate succesiunea in termen de 6 luni de la data decesului nu se plateste? Daca se plateste se poate sa-mi spuna cineva (cu aproximatie) cat este? Va multumesc anticipat!!
Parinti despartiti, fiecare cu bunuri imobile, 3 copii. In urma decesului tatalui 2 copii renunta la partea ce le revin de la tata, al treilea poate da o declaratie notariala sau se poate specifica in certificatul de mostenitor (sau exista o alta modalitate) ca renunta la randul lui atunci cand o fi cazul , la partea ce ii revine lui de la mama? Va multumesc!
Revin cu o alta problema. In cazul in care iesirea din indiviziune nu este dorita decat de un mostenitor din 5, ma poate obliga sa se vanda toata proprietatea?