avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate icoman

Activitate icoman

Răspuns la discuția Certificat ISO 9001 2008
Buna ziua, pentru firma certificat ISO este necesar doar pentru licitații sau mai are și alta întrebuințare, cum spunea cineva mai sus un simplu carton. Logica îmi spune ca e o alta găselniță de a face bani cateva firme deștepte pe seama acestor acreditari..
Răspuns la discuția Trebuie sa imi fac PFA inainte?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, având o situație similara, referitor la costuri, ca PFA sau ii, vei plăti circa 2000 euro anual dări la stat cu sănătatea, șomaj probabil și cred cotizație la pensie. Dacă ești deja angajat vei mai plăti aceste dări și pe activitatea pfa ? Ținând cont ca deja le plătești la locul actual de munca sau nu?
Ca SRL, vei plăti tva 19% + 3% impozit la 3 luni + 5% impozit pe dividende ca să poți scoate bani din firma dar după primul an.... Fără sa fi salariat.
HCL-ul care are de obice in jur de 30 pagini format din 2-3 documente trebuie semnat de toti consilierii sau doar de secretar si de Viceprimar ?
Intrebarea este de fapt daca trebuie sa apara semnaturile tuturor consilierilor participantii la votare/aprobarea acesteia.
Cu alte cuvinte daca o Hotarare a Consiliului Local privind taxele si impozitele este semnata doar de 2 persoane din cele 17 mentionate ca paticipante este legal sau este un abuz ?

Modul de vot 2018 si 2019 identic: 9 voturi pentru, 7 abțineri 1 lipsa - pentru 2 HCL-uri.

"Alta întrebare": este normal sa ceara primaria ultimile actualizaari de contracte pe care le avem cu engie si raja CTA ? Si mai mult sa impuna inca o plata pentru acestea se pare ca impozit - nu m-au lamurit inca ... ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte important, asa cum sublinia cineva mai jos / sus, daca aveati parodontopatie sau alta boala gingivala la inceperea lucrarilor este foarte greu de demonstrat vina medicului, deoarece organismul dvs. este cel care a respins "tratamentul" cu portelan.
Este logic ca in alt mod nu se puteau monta dintii falsi din portelan decat prin piliriea anumitor dinti buni.
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gresit domnule Demus si ceilalti ce luati partea clientilor astia seriosi !

Probe exista destule domnule Demus si dl Cosmin le-a enumerat deja, incluzand omisiunea trecerii valorii rambursului pe AWB.
In primul rand exista e-mail-uri catre acel client, comanda clientului, etc .. cu costul produsului, probabil si factura trimisa pe email. Este imposibil sa ne rezumam la faptul ca nu luase la cunoștința clientul ca are x lei de plata ptr colet, iar faptul ca a blocat nr de tel trimite firma la ultima solutie : darea in judecata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postati un link aici cu anunt cu poza cea mai recenta a fetei PE FACEBOOK, poate cineva o vede si va anunta !

Posibil sa fie sechestrata undeva in RO si e pe video chat ....
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din tot ce s-a discutat, foarte posibil sa fie in tara inca, se pto face si acte false probabil - politia ar trebuie sa va confirme acest fapt.
Din pacate se pare ca a fost ademenita prin metoda indragostirii de cine nu trebuie si probabil ca este in viata dar face ceea ce banuiti .... pacat.

Convingerea unor fete se face de multe ori si prin infometare puternica de aprox 1 luna, bataie, supusa la diverse obscenitati pentru convingere (din propria experienta cu sora mea), se lucreaza prin afectarea psihicul labil al fetei si atarnata de elementul indragostirii de baiatul x !

E posibil sa apara scurt acasa si sa incerce sa i-a actele !
Aveti mare grija daca apare nu ii mai dati drumu ea va fi pusa pe plecat in acel moment convinsa de bataile primite si amenintarile cu moartea ! mergeti la politie cu ea altfel o pierdeti din acel moment de tot !!!!

Din pacate lipsa parintilor de acasa si din viata celor mici poate duce la aceste evenimente nedorite.

Sincer puneti mana pe baiatul x si daca aveti ocazia ar fi bine sa stoarceti tot ce se paote de la el, chiar si cu o bataie sora cu moartea daca sunteti sigur ca el este cel care a ademenito -- cu Politia dureaza prea mult dar cu o bataie buna va spune tot !!!
Sa nu va para rau caci fata dvs sigur a fost batuta bine de acei indivizi !!!
Ne depaseste discutia,
Este necesara interventia unui avocat specializat care poate sintetiza cel putin informatia prezentata mai sus de dl Decebal58, si care poate confirma sau infirma pozitia politistiilor locali.

Eu inteleg ca de fapt nu au nici o putere legala pentru oprire/sactionare daca primaria nu a emis acele hotarari (despre care nici nu stiam ca trebuie sa existe....) ..

Asteptam un raspuns de la un avocat care intelege ambiguitatea legala in care coexistam ca natie.

Pentru ce ? eu nu sunt avocat dar logica imi spune ca firma nu ii apartine, ce treaba are OPC ?
Este clar o noua metoda de inselaciune si atat.

Singura solutie e urmarirea de catre politie a contul FB si incercarea de a obtine toate datele necesare din ea privind respectivul tip (tel, email, locatie gps), atat si arestarea lui.
Desi ma indoiesc ca exista competenta acolo unde va depune plangerea ....
NU VA Merge sITE-UL : scroll-UL; verificati va rog !

se incarca pagina apoi nu poti derula in jos ! testat chrome, mozilla IE 11