avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate fritzman

Activitate fritzman

Răspuns la discuția Recuperare daune din accident
nu e nevoie de asigurarea vinovatului... ii trebuie aut de rep si anexa 2 de la politie. cu aceste documente se prezinta la asigurator pentru deschiderea dosarului. daca nu stie unde e asigurat vinovatul il verifica pe cedam.
Răspuns la discuția Hartuire telefonica
vad ca ati primit destule sfaturi. eu va sfatuiesc sa fiti mereu in prezenta unui prieten sau o prietena in urmatoarea perioada. a practicat avocatura? agatatul pe net e cea mai mare teapa si uni dintre dvs credeti tot ce vi se spune :) am auzit de cazuri mult mai grave facand aceeasi greseala ca a dvs. crezand ca se intalnesc cu fat frumos si la sfarsit din pacate s-a ales cu un viol.
cred ca stati intr-un apart conf 2 cu pereti subtiri... asta e se aude si cand tragi apa, se aude si o masina de spalat... consider galagia de bun simt se poate accepta si in afara orelor de liniste,daca se mai ia de dvs spuneti-le ca vreti sa mai faceti un copil ... asta asa ca sa ii auda stereo :) unu in dormitor si altu in sufragerie
puneti-va si in situatia lor... respectati orele de liniste si nu o sa va deranjeze cu politia.
pana de curand am fost pus aproape in aceeasi situatie cu cea a batranilor :)
Răspuns la discuția Accident, solicitare despagubiri
Dna avocat, am o intrebare pentru dvs. Cum se calculeaza despagubirea pentru cazul prezentat mai sus? Ma refer la despagubirea pentru lipsa de folosinta a masini. Va rog sa detaliati si totodata cu art din lege, ordin.
sfat pentru vinovat: luati legatura cu asiguratorul poate taximetristul are dosarul sistat si vrea sa faca investigati: foto cu autoturismul dvs sau o declaratie de la dvs. fiecare firma de asigurari are un call center, sunati si intrebati in ce stare se afla dosarul pagubitului.
Răspuns la discuția Accident auto
vinovat este a. daca doriti sa contestati pv-ul sunteti liber sa o faceti. pierdeti timp si bani. daca are problema cu malus pe asigurare ii recomand sa si vanda masina in familie si o sa ramana tot a ei cu o prima de asigurare poate mai mica si decat actuala asigurare. :)
Răspuns la discuția Accident auto
stabilirea vinovatiei s-a facut pe baza declaratiilor si avariilor prezentate catre politie :) conteaza foarte mult autoturismele avariate. auto A este lovit in bara fata, roata stg: aceasta avarie denota 2 fapte importante : 1) auto A nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si 2) auto B se afla deja in depasirea celuilalt. pt a fi culpa comuna auto B ar treb sa aiba interdictia pt depasire.
solicitati daune morale tot din banii nostri(impozite si alte taxe). din incompetenta unora tot noi romani platim...
luati o copie dupa inregistrarile video si prezentati la firma de asigurari. succes
Răspuns la discuția Accident auto cu o caruta
nu poate apela la victimile strazi daca nu obtine bani de la vinovat?