avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate ibn

Activitate ibn

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceva nu se leaga din cele ce spuneti. La un "broker de credite" se merge atunci cind doriti sa luati un credit. Daca doresti un credit, de ce ati vandut apartamentul? Ce sa faceti cu banii? Care e aranjamentul? Miroase putin a inselatorie. Daca v-a spus ca va incadrati la banca X puteati merge direct la banca. De ce sa folosesc si sa platesc un intermediar? Oricum va doresc scucces!
Răspuns la discuția Schimbare părinte rezident
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn, incercati sa asteptati trecerea celor 3 ani, caci timpul le rezolva pe toate. Orice hotarare o puteti lua in functie de realitatile de peste 3 ani pe care nu le puteti anticipa acum, nu va folosesc decat sa va apropiati de depresie, cu consecinte defavorabile asupra dumneavoastra. In 3 ani, se pot schimba multe. Succes!
acest răspuns util
In Romania demolarea constructiilor conform Legii 50/1991 se face in baza Autorizatiei de desfiintare. Aceasta se obtine in baza unei documentatii intocmite de un proiectant si a Certificatului de urbanism care cupride conditiile ce trebuie sa le indeplineasca documentatia pentru a putea fi obtinuta Autorizatia. Daca vecinul demoleaza fara autorizatie sanctiunea este de 1000-100000 RON si se aplica de catre Politia Locala sau ISC. Ca masura complementara se da de obicei revenirea la starea initiala. Dar aceste prevederi se aplica dupa ce s-a facut fapta si nu preventiv.. Daca vreti detalii suplimentare asupra problemei puteti merge la departamentul de urbanism de la Primarie. Succes!
12 din 13 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citind mesajele constat ca in frumoasa Romanie, daca nu ai locuinta, poti pindi cind proprietarul unei locuinte e plecat in concediu, intri prin efractie si te instalezi acolo, eventual cu niste puradei, si o perioada lunga de timp nu te poate da nimeni afara cu forta, si poti sa ii rizi in fata proprietarului. Pentru aceasta fapta nu servesti puscarie si nu patesti nimic. Nu iei nici macar un toc de bataie. Nu stiu, ceva nu se leaga in statul de drept.....
acest răspuns util
Contul de whatsapp nu a fost spart fara participarea unchiului. Acesta a dat persoanei codul primit prin sms si astfel persoana respectiva a devenit titularul contului. Acum unchiul, posesorul telefonului isi poate recupera contul prin logare de pe telefon pe whatsapp. Nu inteleg cum poti sa trimiti bani fara un telefon de verificare pe voce nu pe Whatsapp? Graba asta de a plati.... Din cite am citit, contul nu este a faptasului, ci acestia racoleaza persoane nevoiase pe care le pun sa deschida cont, apoi le iau credentialele contului pentru folosire online. Titularii primesc si ei firimituri de la acest ospat. Sa stiti ca cercetarile intr-un astfel de caz dureaza mult mai mult decit sa trimiti banii, Asadar daca vreti dreptate ........ asteptati. Succes!
Răspuns la discuția ce faci cu o invatatoare abuziva?
Daca dumneavoastra vreti sa va irositi timpul, eforturile, nervii si eventual banii pentru a face dreptate in cazul descris, este alegerea dumneavoastra. Mai practic si util ar fi sa inscrieti copilul in alta unitate de invatamint. Un nou inceput, noi sanse de a fi bine. Succes!
Din cite stiam eu 100% merge la taximetrie, car sharing. Cel mai sigur este sa deduceti 50%. cu CUI pe bon. In caz de control nu ar avea ce sa zica. Eu imi fac singur contabilitatea cu contapp si deduc 50 % cu comodat ca sa nu am dureri de cap. Faptul ca e pe II, dupa stiinta mea puteti deduce in plus fata de comodat impozitul si asigurarea RCA. Succes!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vei afla cum se impart cind vei citi certificatul de mostenitor.
acest răspuns util
Cred ca gresiti domnule Barna. Eu imi fac RCA online in fiecare an si nu mi se cere legitimarea si selfie ca sa vada ca sunt viu. Introduc datele nesalvate pe site-ul asiguratorului, platesc cu cardul si gata. Asta poate face oricine.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg printre rinduri ca masina a fost pe numele bunicului, pentru a plati mai putin la RCA. Ca sa iesiti din tara, ar trebui o procura din partea bunicului, dar acesta fiind decedat nu o poate da. Da, nu va controleaza la acest aspect in UE dar daca faceti vreun pocinog si va ia placutele de inmatriculare politia, cum le ia bunicul inapoi? Mai bine imprumutati o masina de la un prieten, care poate da procura si nu veti avea probleme, fireste daca circulati regulamentar. Succes!