avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Activitate nadiandreea

Activitate nadiandreea

bună ziua,
Ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse pentru stimulentul de risc covid pentru personalul unei farmaci din mediul privat.
Menționez că farmacia a funcționat cu program normal pe perioada stării de urgență, și a existat și risc de infectare cu noul virus covid.
Mulțumesc.
Bună ziua, fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ necunosut,am depus plângere la politie și atașa la plângere am depus și mesajele scrise și inregistrarile telefonice,dar intre timp i-am aflat identitatea și aș dori să fie pedepsit de lege.El are conturi pe o rețea de socializare sub identitatea unei fete ,cere prietenia fetelor după care le spune că are poze cu ele compromițătoare și le spune că vrea să le ajute, iar de aici începe cu șantaj dacă nu face ce îi cere le va spune părinților , iar la schimb le cere poze cu ele dezbrăcate . Ce pot să fac pentru ca acest individ să fie pedepsit.
Soțul meu a primit un mesaj de la banca prin care este anunțat că ia fost blocat contul de o executare judecătorească despre care el nu știa. Nu a primit nici o înștiințare despre așa ceva . Ce poate face în acest caz.
buna ziua ,
am fost instiitata de catre societatea unde lucrez ca trebuie sa particit 2 zile consecutiv la un training in afara localitati in timpul meu liber , fara a primi liber in alte zile. ma pot obliga sa merg daca in contractul de munca nu am aceasta clauza .
Răspuns la discuția Angajament de plata
ok , dar in cazu in care nu doreste sa-mi plateasca bonusul de realizare a targetului ce pot face?
motivand ca nu am semnat angajamentul de plata
Buna seara,
As dori sa imi spuneti daca este corect ca angajatorul sa te puna sa semnezi un angajament de plata pt o suma de la un inventar la care nu am participat. Mentionez ca inventarul a avut loc pe 10 dec 2011 , iar eu pe 5 dec 2011 am intrat in concediu de maternitate. Suma de la inventar mi-a fost comunicata doar telefonic de catre o colega in aprilie 2012, iar luna aceasta angajatorul si-a amintit ca eu as avea de plata o suma de 68 ron fapt pt care m-a pus sa semnez un angajament de plata daca vreau sa-mi se acorde bonusul pt realizarea targetului.
Momentan nu am semnat nimic , ce ma sfatuiti. Multumesc.
este obligatoriu si pt copii nascuti inainte de 1 martie 2012 ca tatal sa stea o luna in cic ? multumesc.
fiul meu face 2 ani in 30 ian 2014 si am optat pt cic 2 daca ma intorc la servici in noiembrie 2013 primesc stimulentul de 500 de ron pt cele 3 luni pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului? multumesc.