avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ căruia i-am aflat, în final, identitatea. Ce pot face ca să fie pedepsit?

Bună ziua, fata mea de 14 ani a fost sunată și amenințată de un individ necunosut,am depus plângere la politie și atașa la plângere am depus și mesajele scrise și inregistrarile telefonice,dar intre timp i-am aflat identitatea și aș dori să fie pedepsit de lege.El are conturi pe o rețea de socializare sub identitatea unei fete ,cere prietenia fetelor după care le spune că are poze cu ele compromițătoare și le spune că vrea să le ajute, iar de aici începe cu șantaj dacă nu face ce îi cere le va spune părinților , iar la schimb le cere poze cu ele dezbrăcate . Ce pot să fac pentru ca acest individ să fie pedepsit.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:56, 2 Octombrie 2018
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la politie si completati sesizarea, indicand identitatea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu ... viorelv viorelv In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu o sa vrea sa fie in continuare prietena lui o s-o facă de rusine si o sa publice pe o rețea de ... (vezi toată discuția)
Întrebare Eucri Eucri Bună ziua. Am o întrebare. Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat de pe internet acesta a convins-o săi trimită mai multe poze ... (vezi toată discuția)
Hartuire andreix19 andreix19 Buna ziua, De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)