avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate laura76c

Activitate laura76c

Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Poate sunt semnate tot prin whatap sau pe mail :)))))
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Nu este mare premiul . Eu nu vreau sa trimit datele bancare prin metoda asta, pe mine lucrul acesta ma nemultumeste. De ce nu pot merge la agentie cu aceste acte la le arat fara sa le trimit prin telefon sau mail. Mai ales ca sunt ale mele nu ale sotului meu . Contul e al lui iar extrasul bancar e al meu. Suntem 2 persoane diferite cu buletine diferite. De ce le trebuie buletinul meu si nu al lui. Si de ce sa fac poza la cardul meu bancar ? Se face colectie de carduri bancare si de date personale ca nu inteleg?
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Am trimis acum mail si la Oficiul National pentru jocurile de noroc, sa vedem ce raspuns imi dau si ei. Mi se pare ciudat sa nu aiba un sediu al firmei. Sunt doar agentiile la care degeaba merg. Azi am fost la agentia respectiva si mi s-a spus sa vorbet pe chatul lor . Si acelasi lucru mi s-a spus si acolo ca trebuie poza dupa card, dupa buletin plus etrasul de cont al meu de la banca cu tranzactia catre ei. Le am cerut si eu buletinul persoanei care a decis asta , sa vedem mi-l trimite pe mail ? :))))
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Nu. Sunt ceilalti .
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Exact asta i-am intrebat si eu. Ce treaba are una cu alta? Nici macar sediul lor nu stiu unde este. Tocmai ce le-am raspuns la mailul lor si le-am cerut sa vin eu cu actele personal la sediu , sa vedem ce raspuns imi dau ei . Si le-am cerut sa mi trimita buletinul persoanei prin whatap care cere acest lucru .
asta e raspunsul lor la primul meu mail
" Pentru a putea retrage prin metoda dorita, trebuie sa ne trimiteti poza cardului cu terminatia de mai sus, impreuna cu un extras de cont pe care sa se vada o tranzactie procesata catre .......De asemenea este mentionat in Termeni si conditii : S....are dreptul ca în orice moment și la decizia proprie să:
solicite în orice moment documente și orice alte înscrisuri pentru a verifica identitatea titularului de cont, dreptul de a folosi o anumită metodă de plată precum și alte date și informații furnizate în orice fel de către deținătorul unui cont de joc. Pe parcursul investigațiilor de acest tip, conturile de joc sau diferite facilități pot fi suspendate după caz. " Am incheiat citatul lor.
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
Este o agentie cunoscuta Incepe cu S . Pai asta le am, spus si eu . Practic apare la ei ca de pe cardul meu bancar am depus in contul sotului meu. Am depus de pe card , dar ce treaba are acum cu retragere castig de la agentie de imi cere mie extrasul de cont si poza cardului plus poza buletinului meu. Adresa de email apartine agentiei de pariuri respective , whatapup banuiesc ca la fel. Dar mi se pare ciudat sa mi ceara sa trimit prin aceasta metoda actele mele . In mod normal ar trebuii sa merg eu personal cu ele la sediu sau la o agentie sa le vada , dar in nici un caz sa le trimit eu prin alte metode.
Buna ziua,
Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a cerut datele cardului meu , poza cardului, buletinul meu si extrasul de cont care trebuia sa-l trimita prin mail sau whatap ca sa poata beneficia de castig, in conditiile in care saptamana trecuta a putut scoate bani din agentie . Daca banii sunt retrasi fizic din agentie de ce ii cere actele mele de banca si buletinul? Aici nu se mai aplica datele cu caracter personal daca se cere poza cu cardul altei persoane? Va multumesc si poate ma lamuriti mai exact. O zi buna.
Buna ziua,
Cei de la Impozite si taxe mi-au dat mail cum ca m-a dat in judecata pentru 60 de lei pe care ii mai am de platit. Intrebarea mea este , daca anul 2018 nu s-a incheiat de ce a fost declansata procedura de executare silita? Anul este doar pana in luna Noiembrie? E normal asa ceva? Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Va multumesc.
Multumesc . Am vazut si eu inregistrarea de cateva secunde, care este facuta exact din spate in timp ce -mi indeplineam sarcinile de servici Sincer de cand am aflat cu ce se ocupa ma simt scarbita si imi vine sa plec de acolo. Nu as lasa lucrurile asa, dar nici nu stiu incotro sa o apuc.
Buna ziua, Lucrez intr un Hypermarket si tocmai ce am aflat ca directorul magazinului mi-a facut o poza sortand marfa de retur si a trimis-o pe whatap la grupul lor ( face asta cu toati angajatii). Care lege ii permite sa faca asta fara acordul meu? Ce as putea face eu in acest caz? Sa las lucrurile asa? Sau sa -mi apar interesele? Multumesc si astept raspuns cu un sfat.