avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate burdy_1

Activitate burdy_1

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi din nou toate discutiile si apoi, daca va mai fi nevoie, reveniti cu o intrebare mai clara.

green2015 a scris:

Cunoasteti si cazul Timisoara?

burdy_1 a scris:

CrysNico1971 a raspuns concludent si cu trimiteri exacte. Green, daca nu va pricepeti nu jigniti, chiar lucrez pe aceasta linie (nu are relevanta unde) si, prin urmare, cunosc Legea 333/2003 si HG 301/2012 foarte bine.



1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CrysNico1971 a raspuns concludent si cu trimiteri exacte. Green, daca nu va pricepeti nu jigniti, chiar lucrez pe aceasta linie (nu are relevanta unde) si, prin urmare, cunosc Legea 333/2003 si HG 301/2012 foarte bine.
Green 2015 se pare sau nu vreti sa acceptati realitatea. Inccerc sa va fac sa intelegeti prin urmatoarele intrebari: 1. In cazul de fata, cand spui utilitate publica la ce te referi, la publicul care acceseaza acel magazin sau si la clientii altor magazine din vecinatate? 2. Daca legea sau primariile i-au obligat pe constructorii de apartamente sa nu mai construiasca fara sa asigure parcari pe cine s-a gandit sa ii protejeze legiutorul, pe vecinii din imobilele de visavis? 3. Daca ai fi patron pentru cine ai asigura parcare, avand in vedere ca terenurile sunt foarte scumpe si nu produci nimic in cazul de fata, ci aduci clientela daca asiguri conditii? Etc...
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu prea vad a fi intrunite elementele constitutive ale infracțiunii mentionate, ci doar incalcarea planului de paza. S-a acordat aviz pentru paza obiectivului. Nu poti face paza si in acelasi timp sa fii si casier...

CrysNico1971 a scris:

Subscriu și eu la cele mentionate de utilizatorul burdy_1, cu privire la sesizarea poliției. Mergeți la compartimentul sau biroul sisteme de securitate privată din cadrul Serviciului de Ordine Publică de la I.P.J. Dacă sunteți din București mergeți la D.G.P.M.B.
Conform art. 57 din Legea 333/2003
Implicarea conducătorilor unităților cu pază proprie sau a personalului societăților specializate de pază și protecție în desfășurarea de acțiuni de forță, executări silite, recuperări de debite, conflicte de muncă ori de opunere la desfășurarea acțiunilor de restabilire a ordinii de drept de către autoritățile publice competente, precum și nerespectarea dispozițiilor art. 20 se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate stiu la Lidl, in situatia descrisa de dvs,, nu actioneaza o firma de paza ci (probabil) o firma de genul celei mentionate in speta de la Timisoara. De asta ati si primit raspuns de la poliție ca nu va poate ajuta...

fenice a scris:

Da, si noi am patit in parcarea LIDL acelas lucru deoarece masina nu era pe un loc trasat. Am chemat politia care a spus ca nu poate face nimic deoarece este parcare privata .Eu consider ca mi-a fost sechestrata masina, am citit Hotararea din Timisoara la care se face referire ca precedent, am citi primul raspuns si ghidata de acesta voi actiona si eu in tribunal. F.f. bun materialul.

4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Ne aflam intr-un spatiu privat de utilitate publica;
2. Daca rotile au fost blocate de catre firma de paza atunci trebuie sesizata politia (Sisteme de Paza) caci si-a incalcat atributiile prevăzute in actul constitutiv;
3. Speta de la Timisoara este foarte relevanta.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic sa incepeti sa achitati lunar din bani. Pana se cerceteaza fapta penala dvs veti fi terminat de stins datoria...
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti posibilitatea sa faceti plangere si la ANRE.

babotzi a scris:

Faceti sesizare la protectia consumatorului.Atasati fotografii cu contoarul cu indexul si sa se vada si seria lui ( apare fie in contract sau intr-un proces verbal).Mentionati cronologic evenimentele,discutiile,cine a citit indexul incorect.Atasati copie si dupa factura anterioara.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se plateste taxa de timbru, conform art 29 alin.(1) lit.f din O.G. nr. 80/2013.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se calculeaza pe valoarea contestata.

Amenintarile cu deconectarea ar constitui o fapta ilicita mai mult dar este greu de spus cum ar aprecia instanta.

Puteti incerca si pe ordonanta daca aveti nevoie de lumina si locuiti acolo.