avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate ronaldo83

Activitate ronaldo83

Răspuns la discuția Plasament minor
Cum adica sa il lase efectiv la tata atat timp cat ea are custodie unica si e responsabila ptr el? Poate deschide ea proces de custodie comuna si sa ii incredinteze minorul tatalui fara ca tatal sa fie de acord?
Răspuns la discuția Plasament minor
Mama vrea sa il dea la stat ptr ca a inceput sa creeze probleme.ori il ia tatal ori il da la stat.fara acordul tatalui poate sa il lase la stat?
Discuție Plasament minor
Se da urmarorul caz:Un minor de 13 ani al carui parinti sunt divortati mama avand custodia unica si tatal program de vizita.Poate mama sa deschida proces de custodie comuna si sa ceara ca minorul sa ii fie incredintat tatalui si ea sa plateasca pensie si sa aiba program de vizita?Poate mama sa dea copilul la stat fara acordul tatalui?
Răspuns la discuția Custodie comuna
deci pot cere eu custodie comuna chiar daca am acum custodie exclusiva desi tatal nu doreste??in 2009 s a pronuntat instanta pt custodie exclusiva.deci nu poate fi obligat sa il ia la el in vacante nu??
Discuție Custodie comuna
Buna ziua.problema sta in felul urmator. 2 soti au divortat si mama a ramas cu copilul de 10 ani si costodie exclusiva.tatal este plecat in strainatate si plateste pensie alimentara.
Întrebarile mele sunt: poate mama sa deschida proces sa ceara custodie comuna si sa il oblige pe tata sa ia copilul in vacanta in tara in care este plecat??In procesul deschis de mama poate tatal sa ceara majorarea sau micsorarea pensiei alimentare??In acelasi proces??Poate obtine mama custodie comuna daca cere?? .va multumesc

Răspuns la discuția CE SE POATE INTAMPLA??
se poate anula o procura??ea o poate anula fara ca eu sa stiu??
Răspuns la discuția CE SE POATE INTAMPLA??
nu am dar ea mi a spus ca imi face procura pe toata perioada verii ca sa iau copilul in vacanta.dar daca se razgandeste si ma pune sa il aduc inapoi dupa o sapt si eu il aduc la sf vacantei ce pot pati???
Răspuns la discuția CE SE POATE INTAMPLA??
alta modalitate nu ar exista??ca ma gandesc la toate.daca imi face procura si il iau si pe urma se razgandeste si ma pune sa il aduc inapoi si eu nu il aduc ,il aduc cand expira procura ce imi poate face??
buna ziua.la ce ma pot astepta din partea fostei sotii daca ma duc in tara sa il iau pe baiatul nostru(prin procura)in tara in care ma aflu eu acum??mentionez ca a mai facut faze de genul:nu ti l dau pt ca nu pot dormi fara el,sau adu l inapoi daca nu chem politia sau e in stare sa ma acuze de rapire sau mai stiu eu ce ii trrece prin cap.in afara de procura cum altfel pot sa il mai iau ca sa fiu si eu asigurat si sa nu ma trezesc cu plangeri pe la politie.va multumesc si ast rasp de la cei specializati
Răspuns la discuția Pensie alimentara de la bunici
eu chiar nu inteleg ce treaba au bunicii pt k voi ati intretinut relatii sexuale din care a rezultat un copilas si nemaiintelegandu va nu mai sunteti impreuna.dc sa va plateasca ei pensie pt copilul vostru??si bunica materna este atunci buna de plate k si ea e bunica.ce ar fi ca toti bunicii sa plateasca pensii alimentare pt nepotii rezultati din relatiile avute de copii lor???