avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate Bloc Expert

Activitate Bloc Expert

Daca aveti penalizari, inseamna ca aveti restante. Daca penalizarile sunt stabilite in adunarea generala, nu aveti decat sa le platiti.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul ala ieftin, sa fie si bun?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. NU
2. NU

Puteti incerca sa faceti demersuri pentru debransare si montare de centrala termica. Cu cei 4000 bagati deja rezolvati o parte din costuri.
Liftul trebuie intretinut, facuta mentenanta si revizia, chiar si daca sunt zero persoane in tot imobilul. In cazul in ar fi pe numar de persoane cine si cum ar plati serviciul?
Cheltuielile pe numar de persoane ar trebuie scoase de tot, dupa mine. Oricum sunt sume mici si se creeaza numai discutii la toate blocurile, pentru cativa lei pe luna.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, adica, daca faci eforturi sa te incadrezi in termenul initial, esti prostul prostilor. Astia care nu isi dau niciun interes sa fie cu totul legal si la timp, sunt cei mai destepti ca ii doare in fund de legi..
Parca as pune pariu ca se mai prelungeste cel putin o data termenul.
Nu pot sa inteleg de ce unii oameni se baga sa dea sfaturi desi habar nu au. Un senzor se monteaza astfel incat sa poata inchide electrovana. Teava aia veche a blocului este instalatie comuna si niciun proprietar nu este scutit de costuri de intretinere sau reparatii chiar daca renunta sa o mai foloseasca. Cei care spuneti sa scoata teava din apartament, stati la bloc?
Daca prin apartament iti trec 2 instalatii de gaz, in mod normal, trebuie sa ai doi senzori si legatura la doua electrovane. Am vazut multe blocuri care au ramas fara gaze din cauza unor astfel de viteji, pana au intrat in legalitate.
Momentan, nu. Slabe sanse sa se mai intample ceva pana dupa alegeri, mai ales cu pandemia asta.
Răspuns la discuția Declaratie notariala
NU. Acea prevedere se aplica in cazul in care viitorul sediu de firma se afla intr-o constructie colectiva, nu aveti nicio treaba in cazul expus.
Răspuns la discuția Informare
Da.
Răspuns la discuția Organizare activitate casierie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal asa ar trebui, ca fiecare bloc sa aiba un spatiu special destinat, asigurat etc. Din pacate, nu peste tot se pot asigura astfel de spatii, la blocurile nou construite cel mai frecevent.
Sigur ca se pot face plati electronice. Direct in contul asociatiei sau folosind platforma online cu cardul. La transfer bancar se poate plati si pentru alt proprietar, important este sa se specifice numele si apartamentul pentru care se face plata.
Noi, avem situatii de multe blocuri la care toata lumea plateste exclusiv online si nu mai este nevoie de casierie cu numerar dar si blocuri unde nu este posibil din motive diverse: nu stim, nu putem, nu vrem, vreau eu sa vad ca am platit etc. In general, persoanele mai in varsta sunt mai reticente la astfel de activitati.