avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate marcu_elena2000

Activitate marcu_elena2000

În situația în care un părinte singur este diagnosticat cu schizofrenie și demență, care sunt obligațiile copiilor majori?
Buna ziua. Am divortat si de comun acord nu am facut partaj. Ambele masini sunt pe numele meu,una a ramas la mine si doresc sa o vand. O pot vinde fara implicarea fostului sot?
Discuție Fisa postului
Cum obtin fișa postului meu?
Discuție Fisa postului
Cum obtin fișa postului meu?
Discuție 24 ianuarie
zi libera platita sau doar zi libera?
In calitate de presedinte al asociatiei de proprietari pot depune declaratiile fiscale si daca da imi trebuie o calificare speciala pentru aceasta?Mentionez ca sunt jurist si am si calificare de Inspector resurse umane.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
credeti ca ne putem folosi de Ordinul 1176/2012?
Va rog sa imi spuneti daca exista o modalitate prin care sa nu fie oprit procentul pentru pensie din salariul presedintelui tinand cont ca acesta este salariat si deci este cotizant la fondul de pensii.Va multumesc frumos
Am o rugamite, poate cineva sa imi trimita un model de contract de mandat pentru cenzorul asociatiei de proprietari? Va multumesc anticipat.
in cazul mostenirii apartamentului,in situatia in care nu au existat copii in timpul casatoriei(apartamentul cumparat de ambii soti in timpul casatoriei),mai poate revendica cineva casa in afara de sotul supravietuitor?Va multumesc anticipat pentru raspuns.