avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate Florin02

Activitate Florin02

Răspuns la discuția contestare amenda circulatie
Hotararea se considera definitiva dupa ce-au trecut si cele 30 de zile in care aveam dreptul sa fac apel?
Răspuns la discuția contestare amenda circulatie
Trebuie sa ma duc eu la judecatorie si sa-mi iau certificatul de grefa? Aici nu trebuie sa depasesc termenul de 15 zile pt care sunt pasibil de penalizare sau dupa ce-mi iau certificatul de grefa trebuie sa ma duc cu permisul in 15 zile la politie?
Am contestat o amenda de circulatie cu suspendare de 30 zile a permisului, mi s-a respins, am primit solutia acasa pe 6 martie si nu am mai facut apel in cele 30 de zile prevazute. Care este urmatorul pas, trebuie sa astept sa primesc hotarare definitiva acasa sau? Vreau evit penalizarea suplimentara daca nu depun permisul?
Am primit o comunicare de adresa emisa de judecatorie privind niste datorii la un furnizor de apa, un formular de cerere si formularul de raspuns amintit mai sus in titlu. Dupa ce-l completez si-l triimit care sunt pasii urmatori? Mentionez ca la data cand au trimis actele cei e la apa catre instanta aveam un sold de 2600 de lei si intre timp am mai platit 900 de lei.
Nu inteleg pana la urma ce vor sa le achit tot odata, nu reiese din formularul de cerere al lor ce vor exact....
Am avut incheiat un proces verbal de conciliere cu regia de apa din oras incheiat pe un an de zile pt recuperarea unui sold restant. Nu m-am putut incadra si l-am dpeasit cu o luna. Acum m-au informat ca ma vor da in judecata. Pot face asta chiar daca in momentul de fata voi inchide debitul restant. Sau mai bine zis mai are sens sa continue pe calea asta.
Răspuns la discuția Abuzuri gdf
Da sigur as mai vrea ceva detalii, unde pot gasi acesti furnizori, eu sunt din Focsani. Deci eu nu caut un pret mai mic, ci sunt nemultumit de modul e abordare a clientilor in primul rand comunicarea cu acestia.
Multumesc pentru suport
Răspuns la discuția Abuzuri gdf
In concluzie tot la mana gdf-ului sunt, m-au enervat rau de data asta prin faptul ca vineri le-am platit o factura restanta si azi mi-au oprit gazul, este peste asteptari chestia asta.
Discuție Abuzuri gdf
M-ar interesa ce alte variante ar fi de furnizori de gaze( exceptand gdf-ul bineinteles) cu care s-ar putea face contract de furnizare de gaz, am citit undeva pe forumul d-voastra ca exista si posibilitatea asta.