avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Activitate madelena-elena

Activitate madelena-elena

Mulțumesc pentru confirmare !
Bună ziua. Este vorba despre încărcarea unei mașini electrice la subsolul unui imobil, este necesar acordul asociației, este obligatoriul să fie instalată priza de un electrician autorizat ANRE? La aceste întrebări am nevoie de un răspuns cu temei juridic.
Bună ziua! Îmi puteți spune în ce condiții se instalează o priză electrica la subsolul unui imobil, spațiul nu este ventilat natural sau mecanic, de către un coproprietar? De asemenea, vă rog să menționați și legea in baza căruia se poate face în mod legal . Mulțumesc
Bună seara. Puteți să mi spuneți temeiul juridic pentru obligația instalării unei prize electrice de către un electrician autorizat ANRE ?
Buna seara, eu am întrebata care este baza legala. Atunci când dai in judecata pe X pt ca a nu a respectat legea poti obține o soluție favorabilă, nu atunci când ,,este bine sau nu este bine”.
Mulțumesc .

latka a scris:

S-a mai discutata subiectul. E bine sa se pastreze cele doua conducte separate, decizia de prelucrare la comun/partial sau deloc a celor doua tipuri de apa de canalizare apartine firmei ce gestioneaza sistemul.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
"Sistemul de canalizare al municipiului Baia Mare este de tip mixt, respectiv 80% in sistem unitar (apa menajera uzata si apa pluviala este colectata si transportata spre Statia de epurare prin aceeasi retea) si 20% in sistem divizor (apa menajera uzata si apa pluviala sunt colectate si transportate in retele diferite). "
[ link extern ]

Buna ziua, vreau sa știu baza legala care interzice ca, intr-un condominium, sa existe aceeași conducta pt evacuarea apei menajere și a apei pluviale ?Multumesc.
Răspuns la discuția Miros de fast food

Puteți sa îmi spuneti exact, au un număr, unde pot sa le găsesc? Mulțumesc.
POPA GHEORGHE a scris:

Normativele de proiectare folosite de catre proiectanti mentioneaza astfel de prevederi.

Răspuns la discuția Miros de fast food
Buna ziua, îmi puteți spune textul de lege in baza căruia agentul economic trebuie sa-și instaleze hota la ultimul nivel al blocului. Mulțumesc anticipat.

POPA GHEORGHE a scris:

Am mentionat deja in mesajul meu anterior sa luati legatura cu o firma de proiectare autorizata care stie ce are de facut/ prevazut in proiect si sa realizati lucrarile.
Daca ulterior nu veti obtine acceptul proprietarilor aveti solutia de a deschide actiune in instanta, cu conditia ca mirosul sa dispara/ sa se diminueze simtitor in zona de locuit.
Daca doriti sa completati dati clik pe butonul "raspunde" pentru a nu mai aparea integral, mesaje deja scrise.

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o persoana aflată pe acest grup, temeiul legal in baza căruia agentul economic este obligat sa -și instaleze coșul
de evacuare mirosuri la o inaltime corespunzatoare peste cota cea mai inalta a zonei, tinand cont de curentii de aer si de debitul de evacuare a gazelor esapate in atmosfera?
Îmi pare rau dar trageți concluzii greșit! Cred ca toti trebuie sa cunoaștem legea, de aceea primăriile au departament juridic sau, cel puțin, un jurist. Seara liniștita si va mulțumesc pentru argumentele aduse .

raluk0207 a scris:

Atunci mergeți la Primarie și tineti-le un curs de drept civil.
Codul Fiscal este foarte clar. Si e tot lege. Pentru completarea și depunerea declaratiei de impunere este necesară prezentarea unui act de proprietate.
Obțineți un supliment la certificatul de moștenitor, includeți bunul, devenind astfel proprietar, duceți o copie la Primarie și achitați impozitul.
Clar, legal și simplu.
De ce polemizati atât?
Înțeleg ca ați dezbătut succesiunea pe vreo masina/suma de bani, cu costuri minime, iar acum vreți sa pretindeți a fi proprietarul unui imobil cu aceleași costuri sau deloc, doar pe niște considerente teoretice.