avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate gabitag

Activitate gabitag

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc frumos pentru răspuns! O seara minunata!

gi-jane2 a scris:

E, vedeti? E si al dvs. Si daca sunteti tatal lui va veti ingriji sa ii fie bine.
Puteti conveni cu mama cum il puteti qjuta.

Este și fiul meu. Îmi cer scuze că am omis asta sa specific
Buna dimineața! Fiul de 18 ani are autism grav iar mama lui este angajată permanenta a acestuia. A fost retras de la studii acum 2 ani. Nu sunt legitim cu soția dar urmează separarea noastră. Întrebarea mea este daca voi fi obligat la plata pensiei alimentare in acest caz! Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

raluk0207 a scris:

Sa contactați moștenitorii proprietarei (care trebuie sa își dezbata succesiunea, sa aibă documentație cadastrala și intabulare) si ulterior sa v-o vanda/doneze dvs, la notar.

Buna ziua! Părinții mei sunt decedați.Am vrut să fac taxa de succesiune după mamă care are doar o chitanță de mana cu persoana care a donat casa in care stam in anul 1976 cu martori care nu cred că mai sunt în viață. Mama fiind plătitor de taxe la primărie dar proprietarul este tot doamna care a donat casa. Ce trebuie sa fac sa pot face taxa de succesiune după mamă. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?Socrul decedat înaintea soțului
Mulțumesc!
Succesiune
In 2016 sotul meu a decedat. A cumpărat două mașini cu care figurează la primărie dar nu sunt înmatriculatepe numele lui .Cum pot face taxa de succesiune in acest caz? Mulțumesc!
Răspuns la discuția RCA
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos!

Daniel Vidoe a scris:

Buna ziua,

Nu puteti face asigurarea pe numele dumneavoastra.

Trebuie facuta succesiunea si inmatricularea autovehiculului pe numele dumneavoastra.

S-ar putea sa primiti raspunsuri precum: faceti in continuare asigurarea pe numele decedatului, caci oricum in caz de accident dumneavoastra erati soferul si veti fi despagubita.

Acest lucru sa stiti ca este o minciuna si nu trebuie procedat asa. Pentru ca asigurarea RCA sa fie valabila (si in caz de accident), trebuie sa aveti inscrisa masina pe numele dvs, deci succesiunea sa fie facuta.

O zi frumoasa!

Discuție RCA
Masina este pe numele sotului meu care este decedat si nu am facut taxa de successione dupa El. Pot fac
e asigurarea masinii pe numele meu chiar da a El este proprietarul masinii ?
Discuție Copil minor
Copil minor facut de sotia mea cu o alta persoana Dar trecuta pe numele meu. Ea cere divortul dupa 10 ani. Trebuie sa ma prezint la proces? Ea spune Ca' nu este necesar decat sa cer de la un notar procura precum Ca' sunt de acord cu divortul si schimbarea numelui copilului minor pe numele tatalui Sau! Multumesc frumos pt raspuns!