Am facut un credit la un ifn si nu am avut bani sa platesc la timp toate ratele. Creditul este cu ipoteca pe casa. Ultima rata platita a fost in noiembrie 2019, iar ultima rata scadenta este pe 20.03.2020
Azi am vazut pe portal just ca am dosar de executare silita din data de 06.01.2020
Pot fi executat silit inainte de ultima data scadenta?
Ce pot face in acest caz?
Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in data de 1.03.2013 la care proprietarul a platit taxa de inmatriculare. A incercat sa dea statul in judecata dar i-a fost respinsa cerere definitiv. Eu fiind noul proprietar, pot cere restituirea banilor? El mai poate recupera taxa daca decizia a fost definitiva(Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge actiunea ca neîntemeiata. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 04.11.201 )?
Am achizitionat in data de 13.08.2013 un espressor de cafea krups xp 5230 si in data de 13.08.2015 am anuntat service ul ca am prortfiltrul(cupa in care se pune cafeaua) ruginit si doresc schimbarea acestuia. Ei mi-au zis ca nu face obiectul garantiei deoare este un accesoriu dar conform dex ului ACCESÓRIU, -IE, accesorii, adj., s. n. 1. Adj., s. n. (Obiect, piesă, dispozitiv) care constituie un element secundar, anex, incidental, complementar
Sunt obligati de o lege sa imi schimbe acest produs?
In data de 14 august 2014 sotia mea a nascut. In data de 1.07.2013 a semnat un contract de prestari servicii cu emag.ro(pentru diverse comisioane din comenzile online) iar in perioada 22 august - 22 septembrie a inregistrat comisioane in total de 490 lei brut(s-a retinut 22% impozit din ei) si 385 net
Este posibil ca din cauza acestui comision sa fie anulata indemnizatia?