avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Activitate petreionel

Activitate petreionel

In anul 2008 am vandut masina, am radiat-o doar de la primarie, la cateva zile noul proprietar a avut accident, masina a fost luata la expertiza si de acolo a ajuns fier vechi, furata pe bucati... Acum intrebarea mea este: ce s-a intamplat cu numarul de inmatriculare daca nu a fost radiata de la politie? Am verificat RCA-ul in diferite perioade de dupa 'vanzare' si nu mai exista. E posibil sa fie inca pe numele meu? Nu mai am talon / carte in original, doar copii.=D>
Discuție Mutatie buletin
Parintii mei detin in acte o locuinta intr-un alt oras fata de cel din buletin. In momentul in care fac 18 ani, avand aceeasi resedinta ca cea a parintilor, de ce acte am nevoie sa fac mutatie pe cealalta adresa?
Buna! Doresc sa-mi schimb domiciliul de pe buletinul actual (cel facut la 14 ani) intr-un alt oras, alt judet. Din cate am auzit, in momentul in care ai 18 ani iti poti modifica domiciliul fara ca unul dintre parinti sa fie domiciliat in adresa respectiva.
Bun, revenind, intrebarea mea este daca este necesar ca unul dintre parinti sa aiba aceast domiciliu daca eu imi schimb buletinul cu 2-3 luni inainte sau nu, dorind sa incep scoala de soferi si asa mai departe. Multumesc=D>=D>
ynocentta a scris:

Daca in luna in care introduce dosarul pentru examenul auto,implineste varsta de 18 ani,este in regula -fiind respectate si intrunite conditiile legal prevazute

Deci, in consecinta de cauza, el poate sa conduca masina de scoala chiar daca nu are 18 ani impliniti?
Buna ziua! Fiul meu doreste sa inceapa scoala de soferi inainte de a avea 18 ani cu 3 luni, din cate am auzit este legal. Vreau sa ma asigur daca este adevarata aceasta informatie si daca da, va face si orele de condus in aceste 3 luni inainte de 18? Multumesc!
Au fost gasite 3 pachete de ficatei expirate, intr-adevar, vina mea, dar sunt interesat daca au voie sa controleze magazinele, mai nou. O amenda.
In decursul zilei de 8.04.2015, la firma personala, am primit un control din partea Politiei de Frontiera privind termenul de valabilitate al produselor din magazin. Intrucat am primit o amenda si nu au notat in Registrul de Control al firmei absolut nimic, doresc sa aflu daca este legal ceea ce au facut politistii sau este un abuz. Multumesc!