avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Activitate ivanvictor

Activitate ivanvictor

Buna seara!
Am cumpărat un apartament iar fostul proprietar are sediul social în apartament.
Cum pot să îl elimin sau să își mute sediul? Multumesc!
Am achiziționat un apartament și când am fost la fisc mi sa spus că este destinație mixta.cum pot schimba destinație fara fostul proprietar ?
Bună ziua !doresc să cumpăr un apartament la demisol iar în cartea funciară este trecut că spațiu nu ca apartament,iar banca nu a vrut să-mi acorde credit.La ce risc m-aș expune dacă aș achiziționa un apartament de acest gen ,care în carte este trecut că spațiu iar în contractul de vânzare cumpărare ca apartament? exista riscul că pe viitor sa nu mai pot locuii acolo?sau sa mi se spună din partea primăriei că locuiesc abuziv?Va mulțumesc
buna ziua!ma numesc Victor I.si am primit o scrisoare de la o firma de recuperare creante ,ca am de plata suma de 129 lei datorita unui contract de credit cu societatea telecom ... din 2002.ar trebuii sa platesc?sau sa ignor scrisoarea sau sa-i contactez....totusi au trecut 15 ani #-o,nu s-a prescris de 3 ori?
ce drepturi are o mama care a nascut si nu are taxele la zi,si nici sotul nu are loc de munca,si acte necesare. va multumesc