avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate cornel99

Activitate cornel99

Cererea pt zile libere platita pt supravegherea copiilor sub 12 ani este aceasi ca anexa 1 si 2 de pe saitul min.muncii sau este altul?
Buna ziua.
O fata a fost infiata de un cuplu fara copii. Ambii parinti sunt decedat acum. Dupa decesul mamei, tata s-a recasatorit cu acte, nu au mai facut copii dar sotia mai avea 2 copii din prima casatorie. Dupa decesul tatalui sotia a plecat in tara si numai stie nimic de sotia tatalui recasatorit. Ce trebuie facut sa demareze taxa de succesiune pentru apartamente.
Va multumesc.
Am fost oprit de un filtru al Politiei, mi-au cerut actele, toate OK, m-au rugat sa suflu in alcooltest, am suflat de trei ori si nu a aparut nimic si mi-au scris in procesul verbal ca refuz, am fost si la probe biologice si acolo am intrebat cine plateste aceste probe, politistul s-a inervat si recalcitrant mi-a sris si acolo ca refuz dar eu am scris CA NU REFUZ.
Ce se poate intampla am sanse sa castig la tribunal?
Se poate da in judecata politistul pentru comportamentul sau?
Va multumesc.
Sotul locuieste in Belgia de aprox.8 luni si nu vrea sa plateasca pensia alimentara pentru copil, motiv ca nu lucreaza si nu gaseste loc de munca.
Cum se poate afla ca lucreaza acolo si cum pot sa-l oblig sa plateasaca pensia.
Jignirile si injuriile fara lovituri si fara martori se pate da in judecata si ce se poate intampla?
Va multumesc!
In cazul cand o casa este renovata si consolidata fara acte si autorizatii, dupa terminarea lucrarilor ce trebuie facut sa nu fie probleme in viitor.
Buna ziua. Am avut un proces cu o cu o firma pentru materie: -Litigii de munca cu obiect: -Obligatie de a face si stadiu procesural: -Fond. Asta insemna penrtu a castiga grupa de munca. Cred ca avocatul nu s-a tinut de treaba pentru lipsa raportului de expertiza sau lipsa de procedura, iar alti avocati din tara au castigat cu alti colegi pentru acelasi drepturi de munca.
Ce trebuie facut? Se mai poate recupera banii ce i-am dat avocatului pentru expertiza?
Va multumesc.
Persoanele cu grad de handicap grav pot beneficia de taxa gratuita de trecere pe podul de la Fetesti-Cernavoda? Si cum daca beneficiaza.
Va multumesc.
Am un teren extravilan la tara cu vita de vie, am defrisat-o, am facut actele la Directia Agricola ca s-a realizat defrisarea si s-a intocmit un proces verbal.
Am fost cu acest PV de defrisare la primaria de unde apartin ca sa trec terenul cu vita de vie in teren agricol pentru al da in arenda si cei de la primarie nu accepta acest PV si numai cu contract vanzare-cumparare cu carte funciara.
E posil acest lucru, indrumati-ma cum sa fac ca sa-l trec in teren arabil fara carte funciara. Va multumesc.
Buana ziua
S-a facut taxa de succesiune dar evaluarea casei si terenului de la camp de aproape 2 hectare este mai mare de aproape 3 ori decat as putea sa le vand, trebuie sa-i despagubesc pe cei doi frati cu aproape 50mil fiecare,
- ce trebuie facut ca evaluarea sa fie accetabila si reala cu zona respectiva?
#-o