avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1ro

Activitate gabi1ro

Bună. Dacă ați făcut un contract individual fără notar,proprietarul nu va poate face absolut nimic legal insa la cererea acestuia va trebui sa eliberați proprietatea acestuia. Față de anumite investiții în proprietatea acestuia,va rămâne cu investiția i ar Dvs fără , cu excepția bunurilor Dvs care va apartin le puteți lua. PS.Investia făcută de Dvs în acel imobil probabil acoperă datoriile care le aveți Față de propietar. Puteți pleca ori cand din acel imobil întru cât nimeni nu va poate retine sau sechestra . Toate cele bune și succese.

Marcu cristina a scris:

Buna am facut o harie la mana cu proprietaru cu doar datele mele din buletin la inceput acum 11 ani nu pe o perioada anume acum am niste pribleme in familie am ajuns in imposibilitatea de a mai plati chirie a.m o restanta de 2 luni si miacerut sa platesc tot daca nu daca nu am termen 2 saptanani sa parazesc imobilu
Poate face asta ce se piate face incazul asta hartia aceia nu e inregistrata nicaieri ma ameninta ca ei tot isi vorrecupera bani de la mine chiar pot face ceva insensu asta
Nentionez ca din anul 2014 pana la pandemie leam dat bani in mana fara nici o dovada si de atunci pana acum intradevar le pkatesc intrun cont bancar ce pot face eu
Vreau sa plec pt ca mam saturat si mentionez ca am facut incestiti zugravit reparat diverse lucruri in cada toate pe bani mei vreau sa plec si sa nu. Mai platesc nimic

Cu patronul barului din incinta Gării chiar ma înțeleg nu bine ci foarte bine la fel și cu angajații.. asa ca nu sa depus nici un fel de reclamație in potriva mea de către conducerea acelui bar insa tot odată nu am specificat...nu sunt singurul...hartuit de acel agent de politie TF. Deci chiar NU mai înțeleg nimic din toate astea adunate la.un loc... eu pun o întrebare și mi se răspunde cu totul astfel....dacă era vorba ca patronul sa facă reclamație cu siguranță știam cum sa abordez citatul aici. Insa problema este ca nu în incinta barului sa intamplat ci pe holul pe unde eram nevoit sa circul. Aceste fapte nu o data sa intamplat ci de nenumărate ori a fi hărțuit de către acel agent de politie,TF.Mulțumesc totuși de răspuns.
Cu patronul chiar ma înțeleg nu bine ci foarte bine la fel și cu angajații..si nu am specificat...nu sunt singurul...hartuit de acel agent de politie TF. Deci chiar NU mai înțeleg nimic din toate astea adunate la.un loc... eu pun o întrebare și mi se răspunde cu totul astfel....dacă era vorba ca patronul sa facă reclamație cu siguranță știam cum sa abordez citatul aici. Insa problema este ca nu în incinta barului sa intamplat ci pe holul pe unde eram nevoit sa circul. Aceste fapte nu o data sa intamplat ci de nenumărate ori. Mulțumesc totuși de răspuns.

CHKa a scris:

Sunteti sigur ca patronul acelei locatii nu v-a facut reclamatie prin care sa ceara sa vi se interzica accesul acolo ? Barul este o unitate de alimentatie publica , nu un loc in care sa-ti petreci “ o mare parte din zi “ ( cum spuneti ) , langa o cafea …

Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia poate si are dreptul sa mi pună interdicție fața de cele specificate? Adică sa nu mai frecventez acea locație,respectiv barul și altele din incinta Gării de transport feroviar? Menționez ca nu figurez cu antecedente de latura penală.. Evident ca acel polițist ma hartuieste intodeuna.cand acesta este de serviciu. Va mulțumesc.
Am inteles și va mulțumesc cu Respect. Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia poate si are dreptul sa mi pună interdicție fața de cele specificate? Adică sa nu mai frecventez acea locație,respectiv barul și altele din incinta Gării de transport feroviar? Menționez ca nu figurez cu antecedente de latura penală. Va mulțumesc.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Din punct de vedere legal, dacă va simțiți hartuit, puteți formula plângere penala sau puteți apela serviciul 112 la momentul săvârșirii faptei.

Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. Sunt un cetățean liber,fără interdicții de latura penală. Am un obicei sa îmi servesc cafea sau alte produse zilnic,dintr un bar aflat în incinta Gării din oras. Menționez ca nu provoc tulburarea ordinii publice,nu consum produse alcoolice,insa.avand mai multe cunoștite i ar pt asta..o mare parte din zi o petrec acolo .Organul de poliție mereu ma hărțuieste prin tonuri de urlete cat si jicniri,fără a avea un motiv de vreo infracțiune comisă sa ies din incinta Gării,prin a îmi impune sa nu mai frecventez acestă locatie. Întrebarea este. Ce pot sa fac sau cum să procedez a nu mai fi hărțuit de acest Agent de poliție lucrător al politiei TF. Transport feroviar.
În caz de dosar penal,la ce art din CP se poate încadra făptuitorul.?

Mihăilă Sebastian a scris:

Angajatorul are mai multe optiuni atat pe latura penala cat si civila. Cel mai bine pentru angajat este sa cada la intelegere si sa restituie suma, altfel sunt sanse mari sa se deschida dosar penal.

Despre gestiune frauduloase. Un angajat nu a sustras sume de bani din cazinoul unde acesta lucra. Insa sa folosit de a depune puncte în aparat cauzând un prejudiciu de peste 1300 lei. Angajatul și a depus demisia după acea patronul a aflat după. Ce poate face acesta pentru a și recupera prejudiciu și ce ar putea risca Angajatul după caz. Mulțumesc pt răspuns.
Gestiune frauduloasă
Bună. în prima.instanta fiind judecatoria sectia penala cazul furt.De câte ori se poate face calea de atac,fata de hotărârea dată in prima Instanta,și unde la ce instanță. mulțumesc