avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1ro

Activitate gabi1ro

Bună. în prima.instanta fiind judecatoria sectia penala cazul furt.De câte ori se poate face calea de atac,fata de hotărârea dată in prima Instanta,și unde la ce instanță. mulțumesc
Bună. în prima.instanta fiind judecatoria de câte ori se poate face calea de atac. și unde la ce instanță. mulțumesc
Despre obligatiile arestului la domiciliu. Doresc sa stiu daca vreau sa mi schimb domiciliu trebuie sa ma adresesz instantei de judecata cu o cerere sau organului de poilitie judiciar care se ocupa cu verificarea drepturilor si a ablogatiilor care mi sunt. Va multumesc cu respect.
Răspuns la discuția Cerere Renuntare Apel
Nu trebuie sa depuneti cere insa va trebui sa mergeti la primul termen de apel si sa cereti verbal renuntarea la apel. evident motivati verbal renuntarea.
DESPRE DESCRIMINARE. Intrebare.Exista o lege care prevede dreptul de a selecta clientela untr un loc spatiu comercial cum ar fi bar magazin ..?De catre angajatul acelui spatiu comercial? Va multumesc.
Multumesc
Buna . M ar interesa un model de cerere privind plata esalonat in rate a unei amenzi penale intru cat nu mi permit a platii integral si unde ar trebui depuse aceasta cerere.Multumesc.Cu respect.
Multumesc. Dar nici el nu ar putea dovedii ca as fi platit sau nu as fi platit chiria..si altele utilitati.o data ce el platea utilitatile..dandu i banii o data cu chiria..am poze destule facturi nu pentru ca nu le am pastrat.insa poze am.
In urma adica respectiv in data de 09.12.2020 am incheiat un contract de mana scris intre mine in calitate de chirias si propietar,contract intre persoane fizice fara legalizare. in care era stipulat plata chiriei data scadenta a chiriei si datele de autentificare a ambelor parti contract care a specificat valabilitatea 3 ani adica din decembrie 2020 si pana in decembrie 2023. Insa in perioada august/sepetembrie 2021 au aparut neplaceri pornite de propietar deaorece am intarziat cu plata chiriei de 2 ori, 3 saptamani inclusiv plata a chelutielilor de intretinere dar eu fiind bun platnic am platit restanta chriei inclusiv si a intretinerii.Propietarul nemai dorind sa colaboreze cu mine ma avertizat verbal sa eliberez apartamentul pana la data de 25 sept.2021 motivand ca nu mai doreste sa il inchirieze apartamentul.Insa eu in perioada Decembrie 2020 /2021 eu am facut investitii cu acordul acestuia cu sume de peste 4500 Ron,tapet,instalatii sanitare inlocuite,zugravit,renovat ,si altele care erau necesare pt confortul meu,stiind ca este un contract care e de durata adica peste 3 ani valabilitate. mai mentionez ca la data de 09.septembrie a acestui an propietarul a venit la mine in casa unde eu locuiam cu o alta persoana pe care eu nu o cunosteam i-ar eu intrebandu l cine este mi sa adresat ca este fratele propietarului intrebandu ma ba tu de cand stai aici..i-ar eu i am raspuns ca nu e probema lui si sa paraseasca imobilul.. acesta sa infuriat si a sunat pe cineva cunostina motivand ca o sa vezi tu cum zbori de aici.. eu aflandu ma in imposibilitatea de a ma apara in caz de lovire sau alte violenta am sunat la 112 chemand politia dupa 10 min a venit politia insa a aplanat eventuala scandal si obligandu ma ca pana la data ceruta de propietar sa eliberez apartamentul.Am inteles sa fac un acord pe cale amiabila cu propietarul insa acesta refuza sa plateasca investitiile facute si suportate de mine in apartamentul acestuia spunandu mi sa le iau cu mine si sa eliberez apartamentul de indata la data specificata.DE RETINUT ca eu nu pot dovedii sub nici o forma plata chiriei care am achitat o inclusiv pe 3 luni inainte adica din data de 25 august si pana in 25 noembrie 2021 deaorece acesta niciodata nu mi elibera o chitanta specifica chiriei si niciodata nu mi dadea dreptul sa platesc eu personal utilitatile respectiv intretinerea,curentul electric,digi Tv deoarece el le platea prin car bancar,insa eu urmand a le platii acestuia cand plateam si chiria. Acum acesta neaga ca am platit chiria si intretinerea si altele utilitati i-ar eu nu pot dovedii plata acestuia doar cuvantul meu fata de cuvantul acestuia. Intrebarea este.. Acum ca eu voi fi evacuat ce cale pot avea sa reglementez situatia legal. Va multumesc si cer scuze pentru eventualele greseli ortografice si felul explicatiei insa astept un raspuns de la dvs. Cu respect.
Buna. Da am sa va raspund. In urma adica respectiv in data de 09.12.2020 am incheiat un contract de mana scris intre mine in calitate de chirias si propietar,contract intre persoane fizice fara legalizare. in care era stipulat plata chiriei data scadenta a chiriei si datele de autentificare a ambelor parti contract care a specificat valabilitatea 3 ani adica din decembrie 2020 si pana in decembrie 2023. Insa in perioada august/sepetembrie 2021 au aparut neplaceri pornite de propietar deaorece am intarziat cu plata chiriei de 2 ori, 3 saptamani inclusiv plata a chelutielilor de intretinere dar eu fiind bun platnic am platit restanta chriei inclusiv si a intretinerii.Propietarul nemai dorind sa colaboreze cu mine ma avertizat verbal sa eliberez apartamentul pana la data de 25 sept.2021 motivand ca nu mai doreste sa il inchirieze apartamentul.Insa eu in perioada Decembrie 2020 /2021 eu am facut investitii cu acordul acestuia cu sume de peste 4500 Ron,tapet,instalatii sanitare inlocuite,zugravit,renovat ,si altele care erau necesare pt confortul meu,stiind ca este un contract care e de durata adica peste 3 ani valabilitate. mai mentionez ca la data de 09.septembrie a acestui an propietarul a venit la mine in casa unde eu locuiam cu o alta persoana pe care eu nu o cunosteam i-ar eu intrebandu l cine este mi sa adresat ca este fratele propietarului intrebandu ma ba tu de cand stai aici..i-ar eu i am raspuns ca nu e probema lui si sa paraseasca imobilul.. acesta sa infuriat si a sunat pe cineva cunostina motivand ca o sa vezi tu cum zbori de aici.. eu aflandu ma in imposibilitatea de a ma apara in caz de lovire sau alte violenta am sunat la 112 chemand politia dupa 10 min a venit politia insa a aplanat eventuala scandal si obligandu ma ca pana la data ceruta de propietar sa eliberez apartamentul.Am inteles sa fac un acord pe cale amiabila cu propietarul insa acesta refuza sa plateasca investitiile facute si suportate de mine in apartamentul acestuia spunandu mi sa le iau cu mine si sa eliberez apartamentul de indata la data specificata.DE RETINUT ca eu nu pot dovedii sub nici o forma plata chiriei care am achitat o inclusiv pe 3 luni inainte adica din data de 25 august si pana in 25 noembrie 2021 deaorece acesta niciodata nu mi elibera o chitanta specifica chiriei si niciodata nu mi dadea dreptul sa platesc eu personal utilitatile respectiv intretinerea,curentul electric,digi Tv deoarece el le platea prin car bancar,insa eu urmand a le platii acestuia cand plateam si chiria. Acum acesta neaga ca am platit chiria si intretinerea si altele utilitati i-ar eu nu pot dovedii plata acestuia doar cuvantul meu fata de cuvantul acestuia. Intrebarea este.. Acum ca eu voi fi evacuat ce cale pot avea sa reglementez situatia legal. Va multumesc si cer scuze pentru eventualele greseli ortografice si felul explicatiei insa astept un raspuns de la dvs. Cu respect.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Cam ce vreti sa stiti despre acest contract incheiat sub semnatura privata intre parti?