avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate hincuvictor

Activitate hincuvictor

Buna ziua.este necesara o facultate tehnică pentru a profesa in domeniul securitatii in munca?este obligatorie efectuarea unui master în domeniul SSM pentru a putea profesa in acest domeniu?va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa fim seriosi. Raspunsurile lor sunt puerile. Ce daca au fost plecati. Activitatea firmei à fost suspendata in acest timp? Nu e problema dumneavoastra, asa cum nu e problema dumneavoastra ça ii deranjeaza comentariile negative pe Facebook. Sa démonstrateur ça nu aveti dreptate ! Intrati pe siteuri de rezervari hoteliere si acolo sa vedeti comentarii negative la unele locatii. Totul e la intimidare ! Notificatii, in scris, ça doriti ça intr-un termen rezonabil (maxim 21-28 zile) sa va livreze comanda exact ça in specificatiile dumneavoastra (am inteles ça au livrat produse neconforme) sau va adresati organelor competente in solutionarea problemei dumneavoastra.
Mult succes.
Buna ziua. Vad ça din nou Codul Fiscal este modificat prin OUG. Mai nou, Guvernul vrea sa ii oblige pe cei ce pleaca din Romania pe termen lung (care nu pleaca de bine) sa declare la fisc ça parasesc tara. Sunt sanse ça aceasta OUG sa se aplice retroactiv ?? Ce se intampla cu cei care sunt deja plecati din Romania sau vor pleca inainte de intrarea in vigoare à OUG??
Va multumesc cu anticipatie pentru raspunsuri.
Mai usor de folosit.
Răspuns la discuția Contract telefonie mobila
Buna seara. Azi am avut o discutie telefonica cu cei de la Orange Romania. In urma acestei discutii contractul à fost inchis pe cale amiabila. Avand in vedere acest aspect, consider discutia inchisa.
Răspuns la discuția Avocatnet in Franta
Buna ziua. Am deschis acest subiect avand in vedere ça exista un forum Avocatnet pentru cei din Italia. Ça fapt divers, programul de lucru in Franta este, in general, de la 8,30 la 18,30, cu pauza de doua ore la pranz, de luni pana vineri. Sambata, doar cateva magazine si unitati bancare sunt deschise intre 9 si 17. Duminica si in zilele de sarbatori legale totul este inchis.
Răspuns la discuția Avocatnet in Franta
La fel si cei ce lucreaza in Italia. Dar exista forum Avocatnet pentru ei. Oare utilizatorul avnic stie programul de lucru din Franta ? Sigur nu il stie. Am intalnit in Franta, pe langa medici, zidari, instalatori, etc.
Buna ziua. Pe cand o categorie pe forum pentru romanii ce lucreaza in Franta ? Sunt multi medici plecati in Franta la munca.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Cazier judiciar de la consulat
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Cazier judiciar de la consulat
Multumesc pentru raspuns.