avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate IuliaDumitru

Activitate IuliaDumitru

Buna ziua!

De curand am aflat ca sunt insarcinata, insa CIM imi expira pe 31 august 2018. Contractul nu se poate prelungi, deoarece lucrez in invatamant si nu am participat la un concurs de ocupare a unui post. Pot obtine somaj dupa expirarea contractului? Cand pot obtine indemnizatia de mama? Ce drepturi am?

Multumesc.
Buna ziua!
In ce situatii poti fi concediat de un director de scoala?
Răspuns la discuția Lege in vigoare
Multumesc! Dovada diagnosticului se face cu adeverinta de la medicul de familie? Mai exista si alte cai prin care se poate dovedi diagnosticul?
Discuție Lege in vigoare
Buna ziua!

M-ar interesa sa cunosc daca exista legislatie in care este prevazut faptul ca epilesia este considerata handicap si ce drepturi are persoana care sufera de aceasta boala.

Va multumesc
Răspuns la discuția Tribunal
Multumesc pentru informatii!
Răspuns la discuția Tribunal
Cele de pe parcursul executarii c.i.m.
Răspuns la discuția Tribunal
Deci sa inteleg ca daca trec 30 de zile de la angajare si nu am fost informata, nu mai pot apela la instanta? Intreb, deoarece exista informatii care merg pe cale orala, informatiile oficiale nu sunt afisate/nu se semneaza document pentru acestea.
Discuție Tribunal
Buna ziua!

Se poate da in judecata un angajator (institutie publica) pentru neefectuarea unui instructaj la angajare si pentru lipsa informarii personalului la angajare?
Răspuns la discuția Concediu medical
In CIM nu este specificat decat ore/zi, ore/saptamana cu 2 zile repaos saptamanal (nu este specificat weekend sau zile din saptamana).

Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu medical
Si daca zilele libere sunt in timpul saptamanii, weekendul mai e considerat ca zile lucratoare?