avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin T

Activitate Catalin T

Răspuns la discuția Inselatorie sau nu?
Salut. Am inteles ca la fisc ati reusit, dar la politie, la inmatriculare, nu v-au cerut certificatul fiscal cu stampila REMTII? Multumesc
Răspuns la discuția Probleme inmatriculare auto sh
Buna ziua. Imi puteti spune mai exact cum a procedat vanzatorul? A anulat prima factura, apoi a luat in evidenta masina tot ca fond de marfa? Sau cum a reusit sa puna stampila REMTII? Apoi v-a facut alta factura? Multumesc
Buna ziua, Cum ati rezolvat? Multumesc
Buna ziua. Cum ati rezolvat? Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita sotie
Va multumesc!
Asa o sa facem. Chiar daca in 90% din cazurile de judecata in vederea executarii silite, ei invoca o chitanta de 1 leu pentru a intrerupe prescrierea datoriei, nu au cum sa demonstreze ca sotia a achitat acea chitanta de 1 leu, deoarece nu ii poarta semnatura si ea nu o recunoaste. De obicei instanta da castig de cauza debitorilor in aceasta situatie.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si indrumari!
Sa auzim de bine!
Răspuns la discuția Executare silita sotie
Va multumesc pentru raspuns!
Partea cu "nu suntem obligati sa-l lasam in casa pe executor, avand nevoie de aprobare speciala" nu am aflat-o pana acum de pe site-urile de profil sau poate nu am descoperit-o eu.

Va multumesc!



Răspuns la discuția Executare silita sotie
Buna seara,

In apartamentul parintilor avem televizoare, laptop, tableta, frigider, masina de spalat, mobila, tot inafara de hainele noastre sunt ale lor. Ei s-au mutat la tara si ne-au lasat pe noi in apartament.
Problema este ca parintii nu mai dispun de facturile bunurilor, pentru a face dovada proprietarului, intrucat au trecut 4 ani de cand le-au luat.
Putem face o declaratie pe proprie raspundere ca tot ce se afla in apartament este al lor si executorul sa tina cont de aceasta?

Va multumesc!
Imi cer scuze pentru intrebari, insa sper sa intelegeti situatia in care suntem.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Executare silita sotie
Este adevarat cum ca bunurile din casa parintilor care nu mai au factura pentru a justifica pe numele cui sunt luate, pot fi extecutate in contul sotiei care are domiciliul in apartamentul lor?
Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita sotie
Buna seara,

Va multumesc pentru raspuns.
Parintii s-au mutat la tata si toate bunurile din casa sunt ale lor: televizoare, frigider, laptop, tableta, masina de splata, mobila, tot, numai hainele sunt ale noastre. Masina este pe numele meu, dar luata inaintea casatoriei. Sotia nu are bunuri personale si nici in comun nu avem nimic. Sotia are doar indemnizatia si alocatia fetitei.
Pe noi ne speriase cineva ca si bunurile din casa parintilor care nu au factura, si sunt multe pentru ca sunt cativa ani buni de cand le-au luat si nu le mai au, pot fi scoase la executare pentru ca nu pot demonstra ca sunt ale lor.
Suma nu e mare pentru care este executata sotia, ~5200lei plus taxa executorului care nu stiu cat este.
Mai mult ca sigur datoria s-a prescris, deoarece au trecut mai mult de 6 ani de la ultima plata a sotiei si ultima somatie de plata este de prin 2012-2013.

Va multumesc
Răspuns la discuția Executare silita sotie
Va rog, daca se poate, un raspuns.
Bunurile din casa parintilor pot fi executate?
Multumesc