Bună ziua! Sunt platitoar fără venit la casa de sănătate,pe anul 2018 am plătit 190 Ron pe luna, timp de 12 luni.Am aflat ca legea s-ar fi schimbat și ca nu trebuia sa plătesc atâtea bani .Dacă este așa a-și vrea sa știu cum pot proceda sa mi se restituie diferența de bani ?Mulțumesc frumos!
Buna ziua.Mi-am părăsit sotul si nu mi-am luat hainele.Este posibil din cate il cunosc sa nu ma lase sa le iau?La ce autoriti poti apela?La plecarea am luat cecurile deoarece nu am vrut sa retraga banii deoarece este imputernicit.Exista consecinte?Care sunt ace stea?
Bună ziua.Vrau să divorțez pt ca nu ne mai înțelegem,nu știu dacă soțul e de acord pt ca l-am rugat să divorțam și nu da nici un răspuns.Avem un copil împreună în vârstă de10 ani.Vreau să știu ce consecințe sunt dacă plec fără să știe dacă îmi i-au lucrurile și dacă îi las copilul?Ași vrea sa-mi iau copilul dar când am vrut să mai plec nu m-a lăsat.Îmi este foarte frică sa-i mai cer acest lucru pt ca am fost bătută nu odată și de față cu copilul,pot spune ca și copilul este traumatizat.