avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate nagymartin

Activitate nagymartin

Buna ziua! Administrator la : restaurant mic cu un singur televizor nu ascult muzica sunt obligat sa platesc taxa lunara catre uniunea producatorilor fonogramice romanesti si credidam ?va rog frumos sa raspunda cineva multiumesc!
Răspuns la discuția DACA SUNT OBLIGAT?
Va rog sa ma lamureasca cineva!

nagymartin a scris:

Buna ziua! Am un restaurant mic cu un singur televior sunt obligat sa platesc o taxa lunara catre UPFR uniunea producatorilor de fonograme si daca nu ascult muzica?

Buna ziua! Am un restaurant mic cu un singur televior sunt obligat sa platesc o taxa lunara catre UPFR uniunea producatorilor de fonograme si daca nu ascult muzica?
Multiumesc frumos!
Buna ziua! Cat la suta pot retine din salari de la o angajata cu salariul minim pe economie ?Am primit notificare; are de achitat 2 credite la diferite banci ,am voie sa retin 60% din salari si vira bani in contul banci?30% /30% Multiumesc!
Răspuns la discuția Daca fura angajatul
multiumesc frumos!
multiumesc frumos!
Buna ziua.! Daca sunt administrator la o societata comerciala pot executa lucrari fara contract de munca?
Buna ziua !Daca se vede pe camera din restaurant cum fura angajatul din casa pot desface contractul de munca automat fara preaviz de 15 zile?Si daca trebuie platit concediu la zi?
Răspuns la discuția Sunt santajat
ma poate obliga prin instanta sal gat lucrarea si daca nu am contract si nici nu ma platit dupa lucru efectuat cu stima rog sa raspunda cineva