avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate altapila

Activitate altapila

Multumesc.
Unui sofer aflat la rampa de incarcare marfa i se face rau si este preluat de serviciul de urgenta al spitalului judetean.Constatarea medicala: infarct miocardic acut.Societatea comerciala unde este angajat declara la ITM evenimentul,cerceteaza evenimentul,dar nu stie cum sa inregistreze evenimentul.Este accident de munca sau nu?
Doresc exemplare Formulare raportare deseuri periculoase la Directia sanitara si Agentia de mediu.Multumesc
Ptr.Sarcasticul
Repet:traim in Romania...alte explicatii?Asta este tara la care am contribuit cu totii....vreti legi drepte? sau mai bine zis sa va convina?,iesiti in strada,blocati drumul,blocati ministere...de ce numai pentru Rosia Montana si gazele de sist se poate demostra?Se modifica codul rutier,ce ati facut?... sau numai cand sunteti atins comentati.....In 43 de ani de soferie am vazut multe si am trecut prin multe....astazi nu mai poti negocia cu politia rutiera.
Ptr.Sarcasticul
Explicatie ca la un copil de 3 ani...pentru ca nu esti neamt si nici nu poti ajunge candva la educatia lui.Vad ca esti Gigi contra la toti care nu te aproba...oare toti suntem nebuni??!!Si acum te citez"Mai usor cu ipocrizia pe scari "... traiesti in Romania iar prin Germania esti trecator si te sfatuiesc sa respecti legea pe acolo.
D-le Horatiu,dupa 43 de ani de soferie(puteti sa calculati ce varsta am),am invatat ca a conduce preventiv inseamna autoaparare...la alte autovehicule,pietoni,politisti...in instanta fara "spate acoperit" te poti apara singur numai daca a-i respectat legea .Daca incerci sa te aperi prin "virgula" lipsa din PV,pozitia piciorul care arata sau nu intentia pietonului,asta arata vinovatia.....Desi nu este cazul dvs. va spun un lucru interesant....un om este sfatuit sa faca lucruri bune si nu sa minta.Cel in cauza va intelege sa-si rezolve situatiile dificile prin inselatorie,minciuna,alte tertipuri.Sfatuiti numai din punctul de vedere al unui conducator auto ,uitand ca participanti la trafic sunt si pietonii.Ce societate formam??Mai bine cu lozinci,decat cu "cocalari".
V-ati gandit o clipa ca respectarae legislatiei este o obligatie pentru fiecare cetatean?De ce cautati tertipuri de eludare...Am fost in situatia dvs.a 2 zi de pasti anul acesta si nu am contestat.Retineti:la trecerea de pietoni opriti si invitati pietonul sa traverseze...veti evita orice amenda sau accident.Totdeauna adevarul este la mijloc: si dvs dar si pietonul are dreptate.
Răspuns la discuția Certificat urbanism - spaga
Ati marturisit ca ati inceput constructia casei fara certificat,avize,autorizatii...nu ati respectat legea.Nu am respect pentru cei care procedeaza asa....ati marturisit ca tot satul face asa,sistemul corupt fiind sustinut de ei.Nu ati invins sistemul...v-ati strecurat datorita tupeului,si nu respectand legea.Pana la terminarea constructiei mai este.
Răspuns la discuția Certificat urbanism - spaga
Este foarte adevarat ca s-a inceput constructia la casa inainte de a obtine aceste hartii, in timp ce se astepta eliberarea altor hartii premergatoare acestora.Alegeti:amenda pentru inceperea constructiei fara avize sau spaga.Sunt la fel de mari.DNA-ul isi face treaba(poate!!) dar dvs veti plati amenda.Nu stiu ce sfat sa va dau....ca simplu cetatean care a gresit,nu veti reusi sa invingeti sistemul.

Răspuns la discuția Bani depusi la CEC in 1988
Denominarea a ras totul.Am trecut prin asa ceva.Nu are rost un proces pentru ca pierdeti.Un proces tine 6 ani si cheltuieli pe masura,nu va alegeti cu nimic.Nu este similar cu banii depusi inainte de 1989 pentru cumpararea unui autoturism