LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
buna seara ,am primit rezultatul la procesul care l am avut cu una din asigurari ca o paranteza eu platesc din 1987 polita rca in continu pana acum si de acum inainte cat voi avea masina si in momentul cand am avut si eu un mic incident cu un alt autoturism a trebuit sa umblu prin tribunal vreo 5 sau 6 citatii si acum am primit acest rezultat in care s a facut dreptate a obligat aceasta companie de asigurari sa mi plateasca cheltuieli de judecata ,intrbarea este cum intru in posesia acestei sume?
acum un an si ceva am avut un eveniment rutier din care nu au fost victime ci numai pagube care trebuiau suportate de polita RCA fiind valabila la momentul respectiv.Dar asta nu sa intamplat ba mai mult fiind purtat prin tribunal si consumandu- mi timp si bani eu fiind un pensionar .si in momentul de fata si agricultor Eu sint in posesia unei citatii la Jud.sect1 Bucuresti pentru data de 28 noiembrie unde se specifica,,ca se comunica cererea si inscrisurile cu mentiunea de a depune intimpinare, sub sanctiunea decaderii din dreptul de a propune probe si a invoca exceptii relative.Trebuie sa ma specific ca mai inainte am avut citatie pentru a depune intimpinre Acum ce sa fac sa bat drumul pina la Bucuresti e c am tarzie intrebarea.Multumesc celor care imi va da un raspuns
Am avut un accident rutier in anul2015 eu avind polita rca la CYTI Insurence celalat avea casco am facut constatare amiabila fara politie i am dat tot ce trebuia in privinta actelor el si a reparat masina cu polita casco masina lui fiind luata in leasing iar eu cu banii mei,pina aici totul in regula . In data de 25august 2016 imi vine un plic gros de la judecatoria sect 1 nr. dosar ... Materia Litigii cu profesionistii Obiectul dosarului-pretentii CompletC45-civil .Comunicare Adresa-titlu in legatura cu dosarul in calitate de ,,intervenient'' imi comunica in termen de 25 de zile de la primirea prezentei comunicari ,,sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii'' am obligatia de a depune intimpinare cu numele si prenumele piritului ect. .....ect Ce trebuie sa fac acum? in speranta ca imi ve ti explica pe intelesul unui pensionar de la tara va Multumesc
sotul a avut un cont deschis la o banca unde i se vira salariu acesta a decedat si banca respectiva m-a instiintat ca contul a fost blocat si sa prezint un certificat de mostenitor.sotul meu a locuit la mine in comuna a avut mutatie Mentionez ca noi nu am avut copii nu am avut alte bunuri comune Ce trbuie sa fac si unde pentru a rezolva situatia si a intra in posesia contului.