avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate Addryana

Activitate Addryana

Răspuns la discuția Indemnizatie
Multumesc! Dar dreptul la concedii am? Concediu de risc maternal( lucrez in domeniul medical) sau concediu pre si post natal?
Momentan sunt in regula nu ma simt atat de rau insa nu stiu cum o sa fie pe viitor....mai ales ca intru in contact cu copii bolnavi( gripa/oreon/varicela/pojar etc....
Răspuns la discuția Indemnizatie
Deci....nu primesc ?
Răspuns la discuția Indemnizatie
Din luna Apilie 2017 am termint somajul si nu am avut nici loc de munca. (Casnica si coasigurat la sotul) doar de anul acesta 2018 am lucrat.(pe4 iunie 2018 am facut 4 luni consecutive lucrate cu contract nedeterminat, unde lucrez si in momentul de fata)

Cornel Vasile a scris:

Februarie 2017 - ianuarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

Din aprilie 2017 ce statut ati avut/aveti ?

Răspuns la discuția Indemnizatie
29 ian 2019
Discuție Indemnizatie
Situatie :
Scoala post liceala:
2013-2014 = anul 1
2014-2015= anul 2
2015-2016= anul 3
Sept 2016- April 2017= somaj(09-04)
13.06.2015- nastere copil 1 - indemnizatie 1 dec 2015.(deces)- am beneficiat de indemnizatie vand 1 an de scoala.
Si acum lucrez de 4 luni si am aflat ca sunt insarcinata.( Contract nedeterminat) primesc indemnizatie daca am lucrat 4 luni inainte sa raman insarcinata si o sa mai lucrez pana nasc? Primesc concediile medicale pre si postnatal? Multumesc!
Răspuns la discuția PFI asistent medical
Buna! Si eu vreau da practic mederia de amg in regim independent insa unde merg ori se uita la mine ciudat ori imi dau impresia ca sunt dusa cu pluta!
Răspuns la discuția Indemnizatia pt crestere copil
Din cate stiu acum se calculeaza 12 luni lucrate din ultimii 2 ani. Daca ai lucrat o sa primesti indemnizatie , daca nu poate primi sotul stimulent de insertie(daca lucreaza). + alocatia la copil.
Am urmat o sc pl de asistenta medicala , la terminarea ei am intrat in somaj pana in luna aprilie anul acesta. Se fac cursuri de calificare la ei (frizerie-coafor-manichiura-pedicihiua) si fiind dintotdeauna pasionata de asa ceva ma gandeam sa incep si eu cursurile apoi sa lucrez pe cont propriu! Durata acestui curs este de aprox 5-6 luni.Ma intrebam ( ei spun ca imi asigura abonament pe mijloacele de transport in comun , e o oarecare distanta pana la judet dar mai mica de 50km. ) daca e adevarat, daca pot lucra ca si pfa ( adica daca dimploma imi e recunoscuta) si ce obligatii am( inafara de faptul ca trebuie sa ma prezint...evident ma intereseaza daca o sa am ceva de platit)
Buna! Cum a-ti rezolvat pana la urma?! Pe unde intreb de un astfel de cabinet se uita lumea la mine de parca as veni de pe Marte!
Ma intereseaza exercitarea profesiei de asistent medical intr-un cabinet privat individual....da...suna pompos!:( pe scurt vreau sa deschid un astfel de cabinet si am inteles in mare parte pasii ce trebuie urmati,insa ma intereseaza mai exact daca acel cabinet trebuie sa arate(ca si incapere)intr-un anumit fel...(parchet/gresie pe jos...etc?!) Si ce ma intereseaza daca vreau sa deschid astfel de cabinet pot pune 2cod-uri CAEN....as vrea sa folosesc si diploma de tehnician maseur:/ ceva sfaturi....plsss