avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Activitate Mihail Cazacioc

Activitate Mihail Cazacioc

Si totusi, care a fost scopul transmiterii tabelului pe mail-ul dvs.?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E furt stimate domn. A furat boabele de grau, daca recoltarea s-a facut cand graul era copt. Asta a fost intentia lui, sa -si insuseasca boabele de grau, nu?Puteti face plangere penala.
legat de discutie cred ca este interesant de citit articolul de la aceasta adresa:[ link extern ]
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc ibn , dar sa stii ca nu sunt suparat ca mi-ai scris gresit numele. Nu sunt impotriva pensionarilor care au pensii mari , chiar mi-as dori sa fie cat mai multi, eu unul nu sunt invidios. Eu m-am referit la faptul ca exista un dezechilibru intre cei care contribuie la fondul national de pensii si la asigurarile de sanatate si ma refer aici la cei care sunt in activitate, salariati si cei care sunt beneficiari ai sistemului de pensii si de asigurari de sanatate . Stiu ca daca se va retine cass si la pensionari si eu voi fi afectat si mie mi se va diminua pensia, dar poate ca aceasta masura trebuia sa se aplice mai demult si poate ca trebuie sa se retina de la toti pensionarii , asa nu vor considera unii ca sunt discriminati in raport cu altii. Salariatii platesc toti indiferent de nivelul de salarizare
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu sunt pensionar, dar totusi in opinia mea exista o inechitate. Sunt pensionari cu pensii mari si foarte mari, unele care depasesc cu mult veniturile unor salariati , care beneficiaza de gratuitate in sistemul medical iar salariatul , desi are un venit mai mic, nu este scutit de plata contributiei. Cineva plateste acele servicii medicale pentru pensionari.
Guvernantii au promis de-a lungul anilor indexari ale pensiilor, rezolvarea inechitatilor din sistemul de pensii etc, dar an de an , numarul celor care contribuie la sistemul de pensii, deci cei aflati in activitate, s-a diminuat constant astfel ca in prezent pensionarii ii depasesc pe salariati. Stie toata lumea ca pentru a plati pensiile statul se imprumuta. Si atunci cum sa-si indeplineasca promisiunile de indexare. Nu-i apar pe guvernanti, dar noi toti inchidem ochii la evaziunea fiscala care diminueaza veniturile statului, care are loc continuu in Romania. Munca la negru, marfuri vandute fara acte, neemiterea bonurilor fiscale , amintesc doar unele dintre acestea care fraudeaza bugetul statului.
Daca exista o hotarare a Adunarii Generale prin care s-a refuzat executarea reparatiei la lift cu suportarea cheltuielilor de catre dvs, puteti da in judecata asociatia. Vedeti art. 52 din Legea 196/2018
Ati facut plangere si v-ati constituit parte civila in cauza impotriva faptuitorului? Exista un dosar penal impotriva faptuitorului, inregistrat la parchet/politie? In sustinerea pretentiilor dvs de despagubire de catre faptuitor, la cererea de constituire parte civila veti atasa in copie inscrisuri care sa justifice valoarea aproximativa a pagubei produsa. Daca este un dosar penal, in cadrul lui, veti solicita efectuarea unei expertize in constructii pentru ca expertul sa stabileasca paguba produsa. Instanta nu va da curs cererii dvs de despagubiri fara o expertiza tehnica judiciara in constructii care sa stabileasca paguba.
Daca era semn acolo pentru o parcare pentru persoanele cu handicap, nu prea cred ca veti avea sanse sa castigati . Si cei care v-au amendat vor depune la dosar proba foto de unde rezulta ca era semnul respectiv.Puteti inecerca, dar sfatul meu este sa platiti jumatate din minimul amenzii. In cazul respingerii contestatiei paguba dvs va fi mai mica
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 2 ani de cand va luptati cu avocatul, judecatoria, notarul , puteati sa platiti datoria asta, esalonat, din chiria pe care o incasati. Trebuia doar sa va intelegeti cu creditorul.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contractul de inchiriere nu sunt prevazute sanctiuni pentru neindeplinirea de catre chirias a obligatiilor sale principale, plata chiriei si a utilitatilor?Ce sanctiuni ati prevazut si daca sunt, de ce nu treceti la aplicarea lor?