Cineva a depus pe baza de borderou (eu nu am semnat asa ceva) si fara imputernicire ( eu nu am imputernicit pe nimeni sa faca asa ceva) formularul 230. Anaf poate sa-mi spuna cine a facut acest lucru in numele meu? Daca da, ce pot face impotriva acestei persoane care mi-a folosit datele personale fara acordul meu si a facut o semnatura falsa? Ce pot face impotriva Anaf care a acceptat borderou fara imputernicire prin notariat - din 2018 inteleg ca aceasta este necesara. Va multumesc.
Buna ziua.
Doresc sa fac fotografii ale unor cladiri in ruina din exterior, de pe strada dar si din interiorul cladirii.. Am voie? Sau se considera violarea proprietatii daca nu am acordul proprietarului?
Multumesc.
Buna dimineata. Va rog sa-mi spuneti care sunt mostenitorii in urmaroarea situatie: fratele vecinului a decedat. Are casa proprietate. cine mosteneste casa daca el nu a fost casatorit si nu are copii? Rudele lui sunt: parintii in viata, fratele si o sora in viata, un frate decedat.
Mai are ai un teren intravilan pe care l-a achitat integral pa Primarie dar pentru care nu a facut intabulare.Va multumesc.
Buna seara.
Am fost detectat cu viteza de 108 km/h in apropierea sensului giratoriu cu limitare de 50. Politistul mi-a facut semn din mers sa trag pe stanga calcand linia dubla continua pentru a ma amenda. Am contestat procesul verbal in 15 zile (aprilie 2016). Ce sanse am in instanta sau ce trebuie sa fac?
Va multumesc.
Mama a stat cu sotul ei, Gioglavan doar 2 sau 3 luni apoi s-au despartit (deci in 1962 a fost casatoria si tot in 1962 s-au departit in fapt) si de atunci nu au mai stiut unul de altul insa niciunul dintre ei nu a divortat. Mama l-a intalnit pe Bratu in si in 1965 si 1968 ne-am nascut noi: eu si sora mea, copii recunoscuti de Bratu, tatal nostru.
Care acte din trecut sunt cele care conteaza?
- decizia de pensionare
-- conturi bancare
- certificatele noastre de nastere ????
Mama casatorita Gioglavan urma cu 58 de ani descopera acum, la 80 ani, cand trebuie sa isi schimbe buletinul din cauza schimbarii domiciliului, ca nu o poate face pentru ca in buletinul vechi scrie GioglOvan iar in certificatul de casatorie GioglAvan. In toti acesti ani a tot facut/schimbat buletine, acte de casa, donatie, acte de pensie, conturi bancare etc. pe numele din bulletin adica GioglOvan.
Intrebare: daca isi face acum corect buletin pe numele de pe certificatul de casatorie GioglAvan ce efecte vor exista in legatura cu toate actele enumerate mai sus? Ce e de facut? Cum e mai bine?
Mentionez ca si in actele de nastere ale copiilor la numele mamei este trecut GioglOvan dar asta nu cred ca ne (pe noi, copiii ei) afecteaza in vreun fel deoarece noi avem alt tata iar in certificatele noastre de nastere la tata scrie: Bratu Ion iar la mama: Gioglovan Elisabeta intrucat mama nu a divortat niciodata de sotul ei.
Complicat? Va multumesc.