avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 149 din 1149
După cum am scris anterior, CPI este exprimat în procente, nu în mp.

Dacă înmulțiți cu raportul dintre suprafata utila și suma tuturor suprafețelor utile, iese exact același rezultat.

Nimeni nu înmulțește doar cu suprafața utila.
Răspuns la discuția Cenzorul a plecat din bloc.
Citiți subiectul acestui topic, nu e nici un motiv de credibilitate. Ceea ce se reclamă în primul mesaj e doar faptul mutării și ca studiile nu ar fi universitare. Nici un cuvânt despre studii tehnice. Și nu poate fi vorba de inginer, avocat, etc, dacă studiile nu sunt universitare.

Nefiind proprietar, nu este obligat să facă aceste lucruri. Doar în teorie o fi simplu, dar e o proprietate comună, prin urmare proprietarii vor dota partea comună închiriată. Chiria se plătește conform contractului și banii se duc în fondul de reparații. Așa zice legea, nu prevede altceva.

eugenoctavian1968 a scris:

Montează apometru, aduce documente, se calculează la cât arată apometrul!
Costul apometrului și manoperei montajului se scade din chirie. Simplu.

Răspuns la discuția Cenzorul a plecat din bloc.
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu l-am cautat, dar alegerea sa a fost făcută în martie 2024, probabil cum scrie în lege . Cum de a fost bun atunci, presupun ca înainte s-a cerut dovada studiilor, dar acum, conform spuselor autoarei subiectului, nu mai e bun ca nu mai e proprietar în bloc.

Din motivul asta, nu cred ca e vorba de "studii tehnice", ce-or fi alea, termenul e vag, mai degrabă da impresia ca nu știe ce studii are respectivă persoana, aleasa 2 luni în urma în AG.
Cota parte indiviza se calculeaza pe baza suprafetelor utile. Deci ori folosesti cota parte indiviza ori suprafata utila e acelasi lucru.
CPI % = (Suprafata utila a apartamentului / Suma tuturor suprafetelor utile din condominiu) x 100
Politia sancționează majoritar după legea nouă.
Răspuns la discuția Filmare minor fara acord
Faceti o reclamatie la ANSPDCP, acum aveti si dovada incalcarii legii.
Sa știți ca articolul de încadrare e corect, art. 101 alin 3 litera e, neacordare de prioritate pietonilor, fără accident, la accident e mai grav se dau 90 de zile suspendare, nu 60 . Nu e vreun abuz, nu ați găsit dvs. ultima variantă de Oug 195/2002.

Dați examen (și promovati) testul de 13/15 în (doar)primele 20 de zile de suspendare și rămâneți cu 40 de zile. Faceti cerere de reducere după ce ați reușit la test.

IuliaCh23 a scris:

Da, sunt vinovata, dar sunt vinovata pentru 30 de zile, conform art. 100 alin.(3) din OUG 195/2002, neacordare de prioritate. Dansii mi-au dat conform art. 101 alin.(3), cum ca s-a produs si un accident prin aceasta fapta. Din cate stiu, este abuz de putere.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți-vă de viața dvs., nu are ce sa vă facă, dorește doar sa va intimideze. Dacă nu-i convine, sa meargă în instanță. Iar actul cu stampila e o făcătură.
Ba este inexistenta, dar altfel, nu se verifica decat la testarea metrologica. Dvs. ati semnalat o anumita diferenta sesizata, de 1 km/h, fata de sistemul de masura al masinii (pe care oricum nu-l verificati metrologic niciodata si nu stiti ce grad de eroare are). Daca radarul este acceptat, la verificare, sa zicem ca la 180 km/h afisat sa se incadreze in intervalul de plus, minus 5 km/h fata de 180, rezulta ca acea diferenta de 1 km/h nu conteaza.