avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 35 din 1144
Veti vedea acolo procedura, in functie de caz, cititi art. 219 :
[ link extern ]
Nu se prescriu cheltuielile, ci datoriile. Ele sunt oricum afisate lunar,si pentru ca aveti datorii, ele sunt recalculate, aveti penalitati, practic nu se atinge niciodata acel termen , se reia intotdeauna dupa o noua afisare si recalculare datorii. Puteti pierde proprietatea, daca nu va achitati datoriile.
Nu intra. E o gainarie, mergeti si angajati avocat si vedeti mai departe.
Nu va scapa nimic, asa e codul rutier .Programati-va oriunde in tara si mergeti la RAR, sa va faca inspectia.
Articolul 112
(1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri:
a) vehiculul înregistrat nu are efectuată inspecția tehnică periodică valabilă ori aceasta este anulată;
................
[ link extern ]
Ca unul ce face de vreo 20 de ani revizie (client) la centrale, cred ca trebuie sa va asigurati prin documentul care-l eliberati :
1. Descrieti exact locurile in care ati intervenit si ce ati inlocuit si cu ce (garnituri schimbate, curatare electrozi aprindere, inlocuire de piese electronice, etc)
2. Nu as putea sa va dau un termen exact, dar, parca la reviziile auto este un termen minim de 3 luni, la orice interventie.
3-6 luni sunt termene rezonabile. Piesele/echipamentele noi montate trebuie sa aiba o garantie de 2 ani.
Cred ca cea mai sigura cale e instanta (nu stiu exact pe cine sa invinuiti, asociatia sau persoane fizice, vedeti cu avocatul), probabil unii s-au gindit sa faca bani. Conform legii 196/2018 art. 28 presedintele de asociatie este obligat sa raspunda solicitarilor in scris facute de membrii de asociatie.
Nu mai raspinditi dezinformari din ziare obscure, aici e un forum despre temeiuri legale, nu despre "povesti nemuritoare" :
1. Asociatia de proprietari nu este agent constatator, prin urmare nu poate da amenzi.
2. Articolul respectiv nu precizeaza absolut nicaieri vreun temei legal.
Nu, luati de bune ce spune @ricadinas, care nu citeste ce scriu altii, dar da indicatii "pretioase".
1. Am scris deja despre trecerea pe lista cheltuielilor de intretinere. Nu se va ajunge la minunatiile cu luatul casei, pentru ca domnul cu pricina scrie clar ca are avocat si ademarat deja procedura de dat in judecata.
2. Nu este clasic nimic si nu numai in Bucuresti, lifturile au doar o sarcina maxima scrisa la vedere. Nu scrie persoana care a deschis subiectul ca s-ar fi blocat in lift, prin actionarea vreunei protectii.
3. Nu scrie neaparat pe un unic lift ca e doar pentru persoane, ar insemna ca nu poti sa-ti cari in lift cumparaturile. O aiureala.

Asa ca , in mod cert nu se va lua nimeni dupa povestile dvs.

ricadinas a scris:

Nu va luati dupa domul Latka ca nu este asa.[...]

Nu trebuie sa aiba nici un atestat. Administratorul, ca angajat, trebuie sa aiba atestat.
Se poate monta la ce distanta se doreste.