avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters42058

Activitate ContSters42058

Răspuns la discuția intreruperea executarii pedepsei
Daca acest condamnat a avut o conduita buna si a fost staruitor in munca , a dat dovezi teminice de indreptare..acest comportament al detinutui in timpul detentei ar putea conduce la aprobarea cererii sale mai devreme decat la termenul legal .
Răspuns la discuția prelucrare poze
In masura in care considerati ca prin publicarea aceestor poze, in special ca este facuta fara a li se cere acordul celor care apar in ele , ca este o atingere adusa vietii private , ca sunt compromitatoare si imaginea dvs. are de suferit, puteti sa va adresati cu o plangere parchetului sau organelor de politie , pentru ca aceste lucruri sa inceteze iar faptasii sa fie sanctionati conform vinovatiei lor.
Răspuns la discuția divort cu martori
Propunerea martorilor se face de către reclamant în cererea de chemare în judecată sau cel mai târziu la prima zi de înfăţişare, iar pârâtul prin întâmpinare sau, dacă nu este reprezentat sau asistat, la prima zi de înfăţişare.
Dacă această probă v-a fost încuviinţată în cursul judecăţii, lista cu martori trebuie depusă în termen de 5 zile de la încuviinţare.
Pot sa afirm ca si in aceasta comunitate virtuala , am ,intalnit " o diversitate de ..caractere. Fara a-i fi intalnit in ..haina fizica , asa cum se exprima cineva inainte, am reusit sa ii cunosc intr-o masura pe majoritatea celor de aici, chiar daca nici macar nu ne-am scris vreun rand.
In aceasta diversitate, am gasit persoane foarte bine pregatite profesional , de la care stiu ca am invat MULT . Oameni pe care ii pot descrie ca fiind integri , sinceri, prietenosi , generosi....am simtit insa si caractere egocentriste, persoane care nu ezita sa te,,urecheze" daca ai omis sau ai gresit cu ceva. Altii, chiar daca ai gresit sau ai fost in eroare, iti fac ,, corectia "la modul elegant. Pot spune deasemenea ca intr-un fel sau altul, chiar indirect, stiu cate ceva aproape despre fiecare din aceasta comunitate..nu este greu sa afli, daca ai putin fler.
N u as merge pe ideea de prietenie , stiind din viata reala cat de relativ lucru este prietenia. In plus , asa cum se intampla si in realitate, si in lumea virtuala cred ca trebuie sa existe compatibilitate, pentru a exista comunicare, Cred ca fiecaruia i s-a intamplat , asa cum si mie, sa simta cum se respinge din start cu o anumita persoana, ca energiile lor se resping , fara a fi schimbat o vorba macar, acestui fenomen ii spunem antipatie...
Indiferent cum este insa, daca ar fi sa fiu obiectiva , pentru mine, personal, care nu ma declar o persoana foarte sociabila, am gasit aceasta comunitate virtuala cu mult mai adecvata pentru mine , in primul rand prin utilitatea pe care mi-o confera , gratie ei am ocazia sa comunic si sa schimb idei , sa ma amuz ,sa invat. Si chiar as zice ca am si ,,o mana " de prieteni, dintre aceia a caror energie o simt ca fiind compatibila c u energia mea.
Poate , in mod nefiresc , de multe ori prefer sa imi petrec timpul virtual, insa este asa, poate pentru ca aici am fost mai putin dezamagita decat in real. Sunt persoane care imi reproseaza faptul ca fug de real pentru a ma refugia in virtual. Pentru mine insa e destul de ok, imi place sa fac doar ceea ce simt si nu admit nici un fel de constrangere. Computerul meu ramane cel mai bun prieten de pana acum , in plus , cred ca oricine este de acord cu utilitatea lui . Singurul lucru pe care l-as putea reprosa acestui stil de viata ,ar fi faptul ca este u n mod destul de ...sedentar. Dar pentru a mai schimba ceva ,pentru ceva timp , am sa-mi abandonez scaunul le la birou si voi evada din virtual..in real...
Răspuns la discuția Limitare de tonaj
Pai deja avet i 1, 1 T in minus...aventurati-va pe pe drumul respectiv... insa aveti grija , daca mai puneti vreo incarcatura , sa n u depaseasca tonajul admis. vedeti Legea 92 din 2007.
Răspuns la discuția Definitia avocatului
Dreptatea si cu legea, raman doua cuvinte
Ca juji si-a lor edicte , sunt legea, deci aflati
Ca martori falsi se jura , pe toate cele sfinte
De-aceea stau ..pe bara, stimatii avocati.

De avocati, juristii-s aspru contestati
Cica doar avocatii pot imparti dreptate
Stimati colegi, intru dreptate, cu noi fraternizati..
Asa v-ar sfatui si Bonaparte.
Doar daca nu ati mai detinut in proprietate pana acum vreun imobil si sa nu mai fi contractat vreun alt credit ipotecar.Trebuie sa aveti si venituri intr-un anumit cuantum .
Răspuns la discuția cum as putea face?
Da , intocmai aceasta este modalitatea optima, achitati ceea ce aveti , luandu-va un angajament , chiar notarial , ca veti achita restul pana in dec. Daca insa nu veti reusi totusi , si credeti ca veti putea achita o dobanda bancara , aceasta ii va conferi o garantie in plus vanzatorului.
Răspuns la discuția incurcaturi
In primul rand are de dovedit , orice ar sustine impotriva dvs. Daca va va da in judecata, exista o procedura prin care vet i fi citat , vi se va respecta dreptul la aparare si deci, nu va faceti griji.
Răspuns la discuția doi asociati
Nu poate face acest lucru fara acordul dvs. Daca va incerca o asemenea operatiune, va trebui , evident, sa ii prezinte potentialului cumparator , documentele societatii..statutul si altele, din care va reiesi ca n u este asociat unic.