In cat timp ar trebui redactată hotararea judecătorească să o pot primi acasa? Am cardul blocat și nu stiu cat timp va mai dura.cum pot proceda să o pot primi mai repede?
Dacă copilul împlinește 2 ani pe 10 martie din ce data ar trebui facuta reactivarea contractului de munca? Mi să spus că trebuie facuta cererea cu 12 februarie. Oare de ce?
La ultimul termen procesul a rămas în pronunțare.acum Judecatorul aflu că a amânat pronunțarea la o alta data. Eu trebuie sa mai fiu prezența la acea data? Si care ar putea fi cauza de ar fi amânat pronunțarea? Va multumesc.
Dacă mi sa pus poprire pe cont si am facut contestație la executare pentru ca eu stiam ca datoria era prescrisa si am fost data de o firma de recuperare nicidecum de firma unde făcusem împrumutul m am trezit ca la dosar au pus o chitanță in valoare de 1 leu pe care eu nu am plătit o .cum demonstrez eu acum ca nu e plătită de mine avea chitanță?
Da am primit, am facut contestație dat eu in întâmpinare au zis ca m au înființat chiar dacă eu nu am luat la cunostinta si ca datoria nu e prescris pt ca nu se ia in calcul de la ultima chitanță plătită cu de la cand ar fi fost ultima dată de plata.
O firma mi a preluat datoria nu am luat la cunostinta si aceasta ma dat in judecata.datoria este din anul 2013 iar ei m au dat in judecata in 2016.datoria era prescrisa ? Ei zic că nu pentru ca se prescrie din momentul când s ar fi facut ultima plata in contract nu de la ultima chitanță plătită.cum este? Aveau acestia dreptul daca eu nu am semnat nimic sa ma dea in executare silită?