avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Activitate Viorica Viorel

Activitate Viorica Viorel

Un cetatean primeste teren cu titlul gratuit pe legea 15/2003!
Ulterior achizitioneaza de la primaria respectiva si locuinta pe legea 112.
Din momentul in care a primit teren, mai avea dreptul la cumpararea casei pe legea 112? Multumesc frumos!
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare!
Sotia consilierului personal al primarului dintr-o comuna are o firma!Ea a facut o cerere pe firma , pentru inchirierea/concesiunea sau vanzarea aunui teren, din patrimoniul primariei cu pricina! Este legal sa participe la licitatie ? Va multumesc!
Multumesc frumos!
Daca ai primit loc de casa de la primarie pe legea 15/2003, mai ai dreptul sa cumperi casa ce apartine primariei? Dar terenul (curte si gradina) aferent locuintei pe legea 18/1991?Multumesc anticipat!

POPA GHEORGHE a scris:

Asteptati raspunsul primariei. Dupa caz, puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei in baza legii nr. 554/ 2004.

Mulțumesc frumos!
Buna ziua! Detin extras de carte funciara pe o suprafata de teren pe legea 18/1991! Compartimentul ,,TAXE SI IMPOZITE" , refuza sa-mi incaseze impozitul pe acest teren, pe motiv ca persoana care a folosit acest teren , inainte ca eu sa devin proprietar , a depus o declaratie pe proprie raspundere ca este al lui! Am facut o adresa in atentia primarului , la care am atasat extrasul meu de carte funciara si cererea de respingere de la OCPI a persoanei in cauza si astept raspuns! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc frumos!
Buna ziua.Sunt angajată la DGASPC Brasov, într-o unitate cu beneficiari cu handicap grav.Fac naveta si parcurg zilnic 50 km de la comuna la oras.Aș avea dreptul la decontarea transportului? MULTUMESC!
Discuție Oprire gestiune
Este legal să mi se oprească gestiune din salariul tarifar + sporurile?Mentionez ca sunt administrator pe 5 căsuțe de copii ,dar si cu atribuții de gestionar.Gestiunea este complet deschisa si toata lumea are acces.Salariul este egal cu a unui administrator cu o singura casa.Multumsc mult cu respect.